Σχετικά με το ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε στον καταυλισμό

19.10.2013
Σχετικά με το ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε στον καταυλισμό

Σχετικά με το ξανθό κοριτσάκι που βρέθηκε στον καταυλισμό.

Προσέξτε μερικά στοιχεία από την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας και πείτε μου αν έχω δίκιο όταν λέω πως πρέπει να καθειρωθεί ΕΝΙΑΙΟΣ ηλεκτρονικός αριθμός για όλους τους πολίτες, ο οποίος θα είναι: αρ.ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, κ.λ.π., και θα συνοδεύει και όλες τις υπόλοιπες καταχωρήσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και δήμους.

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι και οι Σκανδιναβοί που τα έχουν αυτά είναι μαλάκες και αντίχριστοι και εμείς οι ξύπνιοι. Μάλλον εμείς είμαστε μαλάκες και ηλίθιοι.

Δείτε προσεκτικά την αστυνομική ανακοίνωση: "Kατάφεραν να υφαρπάξουν από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης - βάπτισής του".
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη είναι κάτοχος δύο Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία είναι σε ισχύ, ενώ διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες, μία στον Δήμο Λαρισαίων, στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα πέντε κοριτσιών κι ενός αγοριού και μία στον Δήμο Τρικκαίων, στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών.

Μάλιστα, με αυτές τις οικογενειακές μερίδες «εμφανίζεται» η 40χρονη μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, το έτος 1993 (από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο), να έχει γεννήσει τρία παιδιά και σε ακόλουθο χρονικό διάστημα τρεισήμισι μηνών (από τον Οκτώβριο του 1994 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1995), να έχει γεννήσει άλλα τρία παιδιά. Όσον αφορά στον 39χρονο, προκύπτει ότι αυτός διατηρεί και τρίτη οικογενειακή μερίδα στον Δήμο Φαρσάλων, στην οποία εμφαίνεται ως πατέρας ακόμη τεσσάρων παιδιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ημεδαποί ROMA κατάφεραν να εκδώσουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) με τα στοιχεία του ανήλικου κοριτσιού.

ΥΓ : Μιλάμε γιά κράτος μπουρδέλο!! Και ύστερα σου λένε "Υπουργείο Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και αρχίδια καπαμά!! 

Πηγή : Fotis Giann ( facebook )