ΟΙ Πζζζεκασμένοι - εν οίνω - Ελλ-οινες

27.05.2019
ΟΙ Πζζζεκασμένοι - εν οίνω - Ελλ-οινες

Δεν θα συνιστούσα την ανάγνωση αυτού του κειμένου για ένα χαλαρό απόγευμα. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε στο σημείο να αυτοψεκαστείτε έχετε υψηλή πιθανότητα να πέσετε κάτω.Συνήθως δεν απαιτείται ιατρική παρέμβαση.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες πζζζεκασμένων ελλ-οίνων.Ιδού μερικές απο αυτες.

1.Ο πζζζεκασμένος ελλ-οινας.Αυτός διακρίνεται με την πρώτη ματιά.Συνήθως ανεβάζει εικόνες που έχουν 3 πιθανές εξηγήσεις. Πρώτον μια εικόνα που έχει ληφθεί κοντά σε ένα αεροδρόμιο μια καθαρή ημέρα με υψηλή περιεκτικότητα υγρασίας στην ατμόσφαιρα δεύτερον μια εικόνα που έχει υποστεί τεχνητή επεξεργασία και τρίτον μια εικόνα που δεν έχει υποστεί φασματοσκοπική ανάλυση...Ο πζζζεκασμένος ελλ-οινας γίνεται αστείος αφού υποστηρίζει με αυτόν τον τρόπο πως είναι φαινομενικά ευφυής. Υποθέτω ότι η νοημοσύνη έχει πολλούς παράγοντες και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν λιγότερη κατανόηση του κόσμου γύρω τους.Μπορείτε να ρωτήσετε τον πζζζεκασμένο ελλ-οινα ποιος ψεκάζει την κουζίνα μου και με τι ακριβώς λόγω των σύννεφων που σχηματίζονται όταν ο βραστήρας μου βράζει;

2 Ο Πζζζεκασμένος πιστός.Αυτός διακρίνεται απο εικόνες πτωμάτων χεριών και ποδιών που ανεβάζει με τους εξής τίτλους.Θαύμα του Αγίου χ-ψ-ω σε 2 τηγανητά αυγά ο ροζ-δεινόσαυρος επιτίθεται ο Γέρνων Παστίτσιος σε απευθείας σύνδεση με τον παράδεισο ο Πούχτιν επιστρέφει την Πόλη τους ελλ-οινες- ελλ-άνοιες προφητείες Ταρώ Αυγομαντεία Καφεμαντεία Τραπεζάκι κάπου κάποτε θα γίνει ένας πόλεμος και τα λοιπά ιδού είναι γραμμένα στην Μπίμπλο και στην Κενή Ντιατήκη ο Χρήστος ο μερακλής ήταν ελ-οινας γεννημένος στο Πυργάκι Αχαίας και φυσικά ήταν υπαρκτό πρόσωπο ξυλουργός ιδού ο καναπές μου η δημιουργία του και οι επιστολές.Ολοι μαζί να χορέψουμε χούλα-χούπ τον Χορό της Βροχής πωλήσεις κόμπων σε σκοινάκια θαυματουργά λιβανιστήρια τοτέμ και ταμπού Star Wars και δώρο cd των Beatles.

3 Ο Πζζζεκασμένος ελλ-οινας φηφοφόρος.Αυτός είναι μια κατηγορία από μόνος του.Διακρίνεται από τα ποσταρίσματα του Ψώρρα την εποχή της Μεγάλης Σύγκρουσης του Ιερού Άρχοντα του Φωτός Ζευς που παρέλαβε την ουράνια πολιτεία «ΦΟΙΝΙΞ» τους εκλεκτούς πανεπιστήμονες και έμπειρους πολεμιστές -διαγδώστε-πολλοί από αυτούς ήρθαν από τον Σείριο και ξεπούλησαν την τεχνολογία ''Απόλλων'' στην Nasa.Ταυτόχρονα κατάγονται από τον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων. Συνήθως κατέχουν την διαδεδομένη γλώσσα προ-προγραμματισμού ιδρυμένη από τον περίφημο ανθυποκάγκουρα Ψ τηλεπάθεια ενέργεια και απάθεια πού ερευνάται επισταμένα από τους επιστήμονες psi-ώρρα.

4 O Ελλ-οινας πανεπιστήμων.Αυτός διακρίνεται απο τα σοβαρά επιστημονικά του πόστ όπως '' Οι εξωγήινοι αντεπιτίθονται η διαστημική όπερα η συναυλία των μαύρων τρυπών που πρώτοι ανακάλυψαν οι ελλ-οινες το φωτόσπαθό σου άρπαξε φωτιά επιστροφή στις ρίζες του συμπαντικού διαλογισμού το ''Ν και το Λ '' παρέχουν οξυγόνο στον εγκέφαλο εναλλακτική ιατρική ομοιοπαθητική Τόντι-Μουρούτης και Σία η κομμώτρια ψηφιδωτά όντα κβαντικές αναπαραστάσεις κβαντικοί μέντορες το αθάνατο DNA των Ελλ-οίνων μαθητές που τραβάνε τα μαλλιά τους κβαντικός διαλογισμός στο μικρό σπίτι στο λιβάδι μεταφυσικός τραχανάς τα ufo υπάρχουν και είναι ελλ-οινικά όταν οι ελλ-οινες ήταν στα δέντρα οι άλλοι πατούσαν στην Σελήνη ο Οδυσσέας ανακάλυψε την Αμερική οι Μάγιας είναι απόγονοι των Ελλ-οίνων η Χώρα των Φαιάκων βρισκόταν στην Κίνα.Πανεπιστήμων Λιακό 52 -10-10 κάμερα σε μένα.

5 Ο Ελλ-οινας τζαπατζής.Αυτός διακρίνεται απο τις γνώσεις του στα οικονομικά αυτο-αποκαλείται Οικονομολόγος επιστήμων επαγγελματίας της γειτονειάς ο οποίος εφαρμόζει τις αναρχίες των Οικονομικών ψευδοεπιστημών μετά την απόκτηση του αντίστοιχου πτυχίου στο Φβ.Κανόνας τα δανεικά και αγύριστα τραβάτε με και ας κλαίω χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους γρήγορη εκταμίευση και σπατάλη με Bonus επιβράβευση σύμβαση δανείων με ξένες χώρες για την κάλυψη προσωπικών αναγκών και δυνατότητα μη αποπληρωμής.

6 Ο Ελλ-οινας Φιλόσοφος.Αυτός διακρίνεται από τα κινηματογραφικά πόστ αριστουργήματα όπως ο ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι γοργόνες και μάγκες Ο Σωκράτης ήταν τραγουδιστής τα παιδιά μου είναι πιο έξυπνα απο τα δικά σου αφού διαβάζουν 7 νάνους και μάγγισα Φούρκα η ελλ-οινική γλώσσα έχει 956 τρισεκατομμύρια λέξεις το ανέφερε και ο Διογένης.Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε; Εχω διαβάσει μέχρι και Φάουστ κλλιτέχνη της τζαζ και τον ελληνικό νόμο του Parkinson. Είμαι σπουδαγμένος και κουλτουριάρης.

7.Ο κουτοπόνηρος Ελλ-οινας.Αυτός διακρίνεται απο το το μαγικό καπέλο του. Όταν περιμένετε ένα κουνέλι υπάρχουν κορδέλες. Όταν περιμένετε κορδέλες. Υπάρχουν περιστέρια. Όταν περιμένετε και τα τρία δεν υπάρχει τίποτα. Και ναι σας ξεγέλασε κάθε φορά.Υπόψιν.Η έλλειψη γνώσης είναι η άγνοια αλλά η κατοχή γνώσης από μόνη της δεν κάνει κανέναν σοφό.

***

post του Ανδρέα Οικονομόπουλου