Ο Μωυσής, οι 10 Εντολές και οι υπόλοιπες 140

11.04.2014
Ο Μωυσής, οι 10 Εντολές και οι υπόλοιπες 140

Με κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και χριστιανικού δέους (και μιας και έρχεται Πάσχα) σας παρουσιάζουμε την επίσημη (official) λίστα αμαρτιών που συνέταξε ο Θεούλης μας πριν από πολλά πολλά πολλά χρόνια. Η λίστα αποτελεί την ολοκληρωμένη έκδοση των "10 ΟΥ" (ου κλέψεις, ου φονεύσεις κ.ο.κ.), η οποία ήταν κάτι σαν demo των πραγμάτων που ΔΕΝ έπρεπε να κάνεις εάν ήθελες να πας στον Παράδεισο και να χαζεύεις λουλουδάκια, πουλάκια και ποταμάκια και όχι στην Κόλαση και να ψήνεσαι εσαεί.

Σύμφωνα με την επίσημη Εκκλησία, ο λόγος που ο Θεούλης δεν έδωσε στον Μωυσή εξ΄ αρχής την φουλ βέρζιον ήταν πρακτικός. Με 10 Εντολές σε 2 πλάκες και του βγήκε η πίστη (sic) να κατέβει από το Όρος Σινά. Αν είχε 150 εντολές και συνεπώς 30 πλάκες, τότε... άστα βράστα!

Η δεύτερη θεωρία η οποία θεωρείται αιρετική και βλάσφημη και πλήθος ανθρώπων κάηκε στην πυρά και βασανίστηκε στην Ιερά Εξέταση προκειμένου να μην διαδοθεί, λέει πως ο Θεούλης πράγματι έδωσε και τις 30 πλάκες με τις 150 Εντολές στον Μωυσή, αλλά αυτός κατά κάποιους στα μισά της διαδρομής κουράστηκε, κατέστρεψε τις 28 και κράτησε τις 2, και κατά άλλους θεώρησε υπερβολικές τις απαιτήσεις του Θεούλη και για να γλιτώσει από τις διαμαρτυρίες και την αγανάκτιση του λαού του, τις παράτησε και κράτησε τις γνωστές 2.

Σημειώστε πως η συγχώρεση για μέχρι ένα λάθος που ισχύει στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης, εδώ δεν ισχύει. Με ένα λάθος κόβεστε από τον Παράδεισο και πάτε καρφί για Κόλαση. Δικαίωμα ένστασης και αναβαθμολόγησης δεν υφίσταται. Καλή χριστιανική ζωή να έχετε...

Υ.Γ. Τί στο διάολο είναι το Ρόταρυ και ποια η διαφορά του Κούσιου φόνου από τον Πούσιο;

amarties a

Πηγή: projector-revolt.blogspot.gr