Ο Καντάφι και το χαρέμι του σεξ

16.11.2013
Ο Καντάφι και το χαρέμι του σεξ

Μία Γαλλίδα δημοσιογράφος έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέσα από το οποίο αφηγείται τους βασανισμούς, τα ναρκωτικά και την δίψα του Μουαμάρ Καντάφι για σεξ και βία. Το βιβλίο «Το Χαρέμι του Καντάφι», το οποίο γράφτηκε από την δημοσιογράφο Άνικ Κότζεαν, αφηγείται συγκλονιστικές ιστορίες εφήβων κοριτσιών αλλά και άτυχων γυναικών που απήχθησαν με την βία για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορμές του ηγέτη τους.

Μία από αυτές είναι η Σοράγια – δεν είναι το πραγματικό της όνομα – την οποία γνώρισε η δημοσιογράφος τον Οκτώβριο του 2011 και της διηγήθηκε την ιστορία της. Πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα η οποία βίωσε την κακοποίηση σε ηλικία 15 ετών.

Ένα πρωί, τον Απρίλιο του 2004, ο Καντάφι επισκέφθηκε ένα σχολείο στη γενέτειρα του και η Σοράγια είχε επιλεγεί για να του δώσει δώρα και λουλούδια σαν εκπρόσωπος του σχολείου της. Λίγο πριν φτάσει ο ηγέτης,  η 15χρονη ήταν πάρα πολύ αγχωμένη καθώς θα συναντούσε το είδωλο της χώρας της. Έπειτα ο Καντάφι έφθασε και χαιρέτισε το κορίτσι με σφιχτή χειραψία δίνοντας της ένα απαλό φιλί στο μέτωπο: «ήταν μια στιγμή ευφορίας! Να με αγγίζει ο Ηγέτης! Τι μεγάλη τιμή!».

Το απόγευμα της επόμενης μέρας και ενώ η κοπέλα δούλευε στο κομμωτήριο της μητέρας της, ένα αμάξι έφθασε και κατέβηκαν τρεις γυναίκες οι οποίες μπήκαν στο μαγαζί. Η μία εκ των γυναικών φορούσε στρατιωτική στολή και είπε στη μητέρα της 15χρονης ότι πρέπει να την πάρει μαζί της γιατί ο Ηγέτης Μουαμάρ θέλει να του παραδώσει άλλο ένα μπουκέτο λουλούδια επειδή μαγεύτηκε από την παρουσία και τους τρόπους της.Παρότι η μητέρα της είχε ενδοιασμούς, τελικά η Σοράγια έφυγε μαζί με τις τρεις γυναίκες.

Μόλις έφθασαν, ο Καντάφι την «σκάναρε» και φώναξε δυνατά «ετοιμάστε την!». Η 15χρονη οδηγήθηκε σε ένα δωμάτιο όπου την έγδυσαν, της πήραν αίμα και τις ξύρισαν όλο το σώμα εκτός από τα μαλλιά της. Την ανάγκασαν να φορέσει ένα G-string και ένα μίνι φόρεμα ενώ την μακιγιάρανε.

Στη συνέχεια την οδήγησαν στο δωμάτιο του Καντάφι όπου και την ανάγκασαν να ξαπλώσει. Παρόλες τις προσπάθειες της να τρέξει, να ξεφύγει, οι γυναίκες-φύλακες της έκοβαν το δρόμο. Στη συνέχεια ο «ηγέτης» άρχισε να την φιλάει αλλά τον έσπρωξε. Νευριασμένος, φωνάζει μία γυναίκα-φύλακα και φωνάζει: «κοίτα αυτή τη π@@@! Δίδαξε την και φερ΄τη πάλι σε μένα!».

Την επόμενη μέρα, το απόγευμα, ο Καντάφι χτύπησε την κοπέλα και πήρε αυτό που ήθελε: «δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την στιγμή» είπε στη δημοσιογράφο η άτυχη Σοράγια και συνέχισε: «βίασε το σώμα μου και τρύπησε την ψυχή μου με στιλέτο. Οι ενοχές δεν με εγκατέλειψαν ποτέ».

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι δίπλα από το δωμάτιο του Καντάφι καθόταν μία γυναίκα, η Μπαμπρούκα η οποία πήγαινε τις σκλάβες στον «ηγέτη». Μία μέρα ρώτησε την Σοράγια αν θέλει να δραπετεύσει:«και να φύγεις, ο Μουαμάρ θα σε βρει και θα σε σκοτώσει». Επίσης, η Μαμπρούκα έβρισκε πολλές παρθένες για τον «ηγέτη» της, κάτι που τον ευχαριστούσε, έτσι, κατάφερε να έχει πολύ υψηλή θέση στην δικτατορία του.

Παρόλα αυτά η Σοράγια δεν είναι η πιο συγκλονιστική περιγραφή του βιβλίου. Υπάρχουν πολλές άλλες οι οποίες δεν μπορούν να παρατεθούν δημόσια, για παράδειγμα ο Καντάφι βίαζε άνδρες-φύλακες και το χαρέμι του τον έβλεπε. Ταυτόχρονα του άρεσε να βίαζει και τους συγγενείς των ανδρών-θυμάτων του, σύμφωνα με το βιβλίο.

Επίσης, πολλές γυναίκες ανώτατων στελεχών του κράτους είχαν απαχθεί κατά τη διάρκεια της τέλεσης του γάμου τους σαν υπέρτατη ένδειξη εξουσίας.

Ο «ηγέτης» έπαιρνε κοκαΐνη και Βιάγκρα, έπινε ουίσκι και κάπνιζε πολλά τσιγάρα. Η τελευταία του συνήθεια μεταφέρθηκε και στη Σοράγια, η οποία είναι σήμερα καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η ιστορία της Σοράγια δεν είναι η μοναδική καθώς υπάρχουν χιλιάδες άλλες κοπέλες που απήχησαν και κρατούνταν σαν σκλάβες του σεξ. Πολλές γυναίκες που εμφανιζόντουσαν δημόσια σαν να έχουν αξίωμα, στην πραγματικότητα ήταν και αυτές στην ίδια μοίρα με την Σοράγια.

Είναι πολύ ειρωνικό ότι δημόσια ο Καντάφι μίλαγε για τον σεβασμό του προς το γυναικείο φύλο και τόνιζε ότι η θέση της γυναίκας μέσα στην κοινωνία της Λιβύης έχει αλλάξει ριζικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σοράγια στην δημοσιογράφο, όταν πέθανε ο Καντάφι το 2011 και μαθεύτηκαν αυτά που έκανε, ο κόσμος ενδιαφέρθηκε περισσότερο γι αυτά που είχε κάνει στους άνδρες παρά στις γυναίκες.

Πολλές σκλάβες του Καντάφι, φοβούνται να μιλήσουν δημόσια, ένα θύμα του είπε: «αν μάθει ποτέ ο άνδρας μου και τα παιδιά μου το παρελθόν μου θα αυτοκτονήσω».

Πηγή: koolnews.gr