Γιάννης Μπουτάρης: Μου ξεφεύγει μερικές φορές και λέω τα Σκόπια...Μακεδονία!

12.12.2013
Γιάννης Μπουτάρης: Μου ξεφεύγει μερικές φορές και λέω τα Σκόπια...Μακεδονία!

Μάθημα...διπλωματίας παρέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης που παραδέχτηκε ότι του... ξεφεύγει και λέει τα Σκόπια, Μακεδονία!

Ο κ. Μπουτάρης από βήματος του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα το βράδυ, ενημέρωσε το σώμα για το ταξίδι του στα Σκόπια, προφανώς μετά και το θέμα που δημιουργήθηκε εκεί, μιλώντας σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου των Σκοπίων. Μάλιστα, το blog της Θεσσαλονίκης taxalia δημοσίευσε φωτογραφία όπου ο δήμαρχος κάθεται σε πάνελ ενώ πίσω του είναι αναρτημένο πανό που αναφέρει ότι η εκδήλωση διοργανώνεται από το "Οικονομικό Επιμελητήριο Μακεδονίας".

Έτσι, αφού ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις επαφές και στις συναντήσεις που είχε στα Σκόπια αναφέρθηκε και στην επίμαχη εκδήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά "για να σας πω την αλήθεια κι εμένα μου ξεφεύγει καμιά φορά και λέω τα Σκόπια Μακεδονία. Αφού παντού έτσι λέγεται. Άμα πας στο μετρό στο Παρίσι, υπάρχουν διαφημιστικές πινακίδες που λένε "Επενδύστε στη Μακεδονία", άμα ανοίξεις το CNN έτσι τα αναφέρει...".

Ακόμα αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον ειδικό διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς και στις προσπάθειες για λύση του θέματος με σύνθετη ονομασία, λέγοντας ότι συμφωνεί με μια τέτοια λύση.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στην καμπάνια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. "Θεωρώ κακόγουστη την καμπάνια, ύψους 600.000 ευρώ, για να λες Very Makedonia. Όποιος ξέρει αγγλικά δεν σημαίνει τίποτα".

Πηγή: unitedreporters.gr  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.