9 σκίτσα από έναν καλλιτέχνη υπό την επίδραση LSD

15.11.2013
9 σκίτσα από έναν καλλιτέχνη υπό την επίδραση LSD
1.
Το πρώτο σχέδιο γίνεται 20 λεπτά μετά την πρώτη δόση (50 μg). Ένας θεράπων γιατρός παρατηρεί:
Αρχίζει να σχεδιάζει με κάρβουνο. "Κατάσταση κανονική ... καμία επίδραση από το φάρμακο ακόμα." 
 
2.
2-5vxzcDp-954x1281
85 λεπτά μετά την πρώτη δόση και 20 λεπτά μετά τη δεύτερη δόση. Έχει χορηγηθεί (50 ug + 50 ug). Φαίνεται να είναι σε ευφορία. «Μπορώ να δω καθαρά, τόσο καθαρά. Αυτό ... εσένα ... είναι όλα ... Έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον έλεγχο του μολυβιού. Φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει.
 
3.
3-0oPLKqV-954x1240
2 ώρες και 30 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Εμφανίζεται πολύ επικεντρωμένος. «Τα περιγράμματα φαίνεται φυσιολογικό, αλλά πολύ ζωντανά - τα πάντα αλλάζουν χρώμα. Το χέρι μου πρέπει να ακολουθήσει το τολμηρό περίγραμμα των γραμμών. Είμαι όλος στα μέρη του σώματός μου που είναι τώρα ενεργά... στο χέρι μου, στον αγκώνα μου ... στη γλώσσα μου ».
 
4.
4-P8lfDOR-954x1224
2 ώρες 32 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Φαίνεται να είναι αφοσιωμένος στο χαρτί. "Προσπαθώ με ένα άλλο σκίτσο. Οι γραμμές του μοντέλου είναι φυσιολογικές, αλλά τώρα αυτές στο σκίτσο μου δεν είναι. Το χέρι μου πηγαίνει κι αυτό πάρα πολύ περίεργα. Δεν είναι και πολύ καλό σκίτσο ε; Παραιτούμαι ... Θα προσπαθήσω ξανά"
 
5.
5-4kTs5d2-954x1326
2 ώρες 35 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Ξεκινά γρήγορα ένα άλλο σκίτσο. «Θα κάνω ένα σκίτσο ... συνεχόμενα ... με μία γραμμή, χωρις να σταματήσω! "Μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, αρχίζει να γελά, αλλά τρόμαζει από κάτι στο πάτωμα.
 
6.
6-LZFhQGf-954x1331
2 ώρες και 45 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί, και είναι γενικά ταραγμένος - Δεν μπορεί να εκφράσει εύκολα προφορικά αυτό που θέλει να πει.  «Είμαι ... τα πάντα είναι ... άλλαξε ... όπου και αν ζητούν ... το πρόσωπό σου ... συνυφασμένο ... ποιος είναι ... » Μουρμουρίζει αθόρυβα μια μελωδία (ακούγεται σαν «Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις). Αλλάζει σε τέμπερα.
 
7.
7-17l3H6z-954x1320
4 ώρες 25 λεπτά μετά την πρώτη δόση. 'Εχει ξαπλώσει περίπου 2 ώρες και ξαναγυρνά κουνώντας τα χέρια του στον αέρα. Η επιστροφή του είναι αιφνίδια αλλά ηθελημένη και τώρα χρησιμοποιεί στυλό και χρώματα ακουαρέλας. «Αυτό θα είναι το καλύτερο σχέδιο, όπως και το πρώτο, αλλά καλύτερο. Αν δεν είμαι προσεκτικός θα χάσω τον έλεγχο των κινήσεων μου, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί ξέρω. Ξέρω! (αυτό το λέει πολλές φορές). Κάνει τις τελευταίες πινελιές του σχεδίου, ενώ τρέχει πέρα ​​δώθε στο δωμάτιο.
 
8.
8-puPLK8k-954x1383
5 ώρες 45 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Συνεχίζει να κινείται στο δωμάτιο, πηγαίνοντας πάνω κάτω με περίεργο τρόπο. Είναι μιάμιση ώρα που δεν έχει ασχοληθεί με το σκίτσο - Είμαι πάλι υπό την επήρεια. «Μπορώ να αισθανθώ τα γόνατά μου και πάλι, νομίζω ότι αρχίζω να φεύγω. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σχέδιο - δύσκολα μπορώ να κρατήσω το μολύβι »- (κρατάει ένα κραγιόν).
 
9.
9-l12OhcP-954x1348
8 ώρες μετά την πρώτη δόση. Κάθεται στο κρεβάτι... Λέει ότι η επήρεια έχει περάσει αλλά βλέπει ακόμη τα πρόσωπα διαστρεβλωμένα. Του ζητούν ένα τελικό σχέδιο το οποίο εκτελεί με μεγάλο ενθουσιασμό."Δεν έχω τίποτα να πω σχετικά γι'αυτό το τελευταίο σχέδιο, είναι κακό και πληκτικό, θέλω να πάω σπίτι μου τώρα..." 
 
Μετάφραση - Επιμέλεια: Ελένη Λαυρεντάκη
 
Πηγή: memolition.com