Τα Tribal Πορτραίτα Του Hans Silvester

29.05.2019
Τα Tribal Πορτραίτα Του Hans Silvester

O Γερμανικής καταγωγής καλλιτέχνης Hans Silvester αφιέρωσε τη ζωή του στην εξερεύνηση του κόσμου μας και προσπάθησε να συλλάβει και να διαδώσει τα πιο ιδιαίτερα και αινιγματικά οργανικά φαινόμενα, μέσα από την ποικιλόμορφη καριέρα του σε πολλά μονοπάτια, όπως της δημοσιογραφίας, της φιλανθρωπίας και τους περιβαλλοντολογικού ακτιβισμού.

Γεννημένος στην πόλη Lorrach της Γερμανίας το 1938, ο Silvester αποφοίτησε από τη Σχολή του Fribourg το 1955 και ξεκίνησε τη ζωή του ως ταξιδευτής και φωτογράφος. Το πολύ ευρύ του πορτοφόλιο περιλαμβάνει χρονικά από τη Γαλλία, την Κεντρική Αμερική, την Ιαπωνία, τη Πορτογαλία, την Αίγυπτο και την Τυνισία, την Ουγγαρία και την Ιταλία, το Περού και την Ισπανία. Τη δεκαετία του 1980 ασχολήθηκε φωτογραφικά με τις φυσικές προστατευμένες περιοχές της Ευρώπης, την εκτεταμένη κοιλάδα του Calavon και τα απομεινάρια των αποψιλωμένων δασών του Αμαζονίου.

 Hans-Silvester.jpg

Έπειτα ταξίδεψε στην Μεγάλη Ινδική Έρημο, καταγράφοντας τη ζωή των γυναικών του Rajasthan πριν δημοσιεύσει μια σειρά βιβλίων αφιερωμένων στα πολύχρωμα τοπία της Προβηγκίας και των Ελληνικών νησιών. Η πιο πρόσφατη δουλειά του παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά των φυλών Surma και Mursi της κοιλάδας του Omo στη νότια Αιθιοπία.

 Hans-Silvester.1.jpg

Πανέμορφα πορτραίτα που παρουσιάζουν τις αρχαίες παραδόσεις αυτών των λαών μέσω της διακόσμησης των κορμιών τους. Οι φωτογραφίες του αποκαλύπτουν τη χρήση ανόργανων ορυκτών βαφών που εξωραίζουν το δέρμα και την αξιοποίηση της χλωρίδας και της πανίδας στην κατασκευή εκπληκτικών αξεσουάρ ένδυσης.

Hans-Silvester.7.jpg

Hans-Silvester.6.jpg

Hans-Silvester.5.jpg

Hans-Silvester.2.jpg

Hans-Silvester.10.jpg

Hans-Silvester.15.jpg

Hans-Silvester.14.jpg

Hans-Silvester.9.jpg

Hans-Silvester.8.jpg

Hans-Silvester.13.jpg

Hans-Silvester.11.jpg

Hans-Silvester.4.jpg

Hans-Silvester.3.jpg

 

Πηγή: vmdesignblogg.blogspot.com  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.