«Ο κ. Αδιάφορος»: Η ταινία μικρού μήκους για την απάθεια που σκοτώνει τις ανθρώπινες σχέσεις (video)

20.07.2019
«Ο κ. Αδιάφορος»: Η ταινία μικρού μήκους για την απάθεια που σκοτώνει τις ανθρώπινες σχέσεις (video)

Μερικές φορές δεν χρειάζονται λόγια για να περάσεις ένα τόσο ηχηρό μήνυμα όσο αυτό που μεταφέρει το παρακάτω βίντεο: αρκεί να δώσουμε ένα… χεράκι στους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μας, ώστε να του αλλάξουμε όχι μόνο την μέρα τους αλλά και ολόκληρη τη ζωή!

«Ο κ. Αδιάφορος»: Η ταινία μικρού μήκους για την απάθεια που σκοτώνει τις ανθρώπινες σχέσεις

Στην ταινία του Aryasb Feiz παρακολουθούμε έναν άνδρα να περπατάει στο δρόμο με τα χέρια στις τσέπες. Παρόλο που θα μπορούσε να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους απλώνοντας, απλά το χέρι του, δεν το κάνει. Είναι τόσο αφοσιωμένος και κλεισμένος στις σκέψεις του και στον εαυτό του, που δεν περνάει καν σαν σκέψη απ’ το μυαλό του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του με απλές, καθημερινές κινήσεις. Μέχρι που συμβαίνει κάτι αναπάντεχο, που θα τελικά θα αλλάξει τη ζωή του.

Η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στους άλλους, εκτός του ότι κάνει τον κόσμο καλύτερο, είναι το μαγικό κλειδί που ανοίγει την πόρτα της δικής μας ευτυχίας.

Πηγή: mama365.gr  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.