Γορίλας παίζει με τον μικροσκοπικό φίλο του!

05.09.2018
Γορίλας παίζει με τον μικροσκοπικό φίλο του!

Έκπληκτοι οι φύλακες σε προστατευόμενο πάρκο στο Καμερούν είδαν τον Μπόμπο, έναν 24χρονο γορίλα 160 κιλών να παίζει κρατώντας στο χέρι του έναν μικροσκοπικό φίλο του, ο οποίος είχε το μέγεθος το δακτύλου του.

Ήταν ένας ημιπίθηκος ή γαλάγος, ο οποίος προφανώς είχε κρυφτεί στη γούνα του γορίλα. Το εντυπωσιακό είναι ότι το μικρό ζωάκι, που μάλλον ήταν νεογέννητο, δεν φοβόταν καθόλου του τεράστιο γορίλα, ο οποίος το χάιδευε με τρυφερότητα και στη συνέχεια το άφησε πάνω σε ένα δέντρο.

Ένας εκπρόσωπος του πάρκου είπε ότι οι σύντροφοι του γορίλα θέλησαν να παίξουν και αυτοί με το μικρό ζώο, αλλά ο Μπόμπο δεν τους επέτρεψε να το αγγίξουν, κρατώντας το για τον εαυτό του.

Ο Μπόμπο πέρασε σχεδόν δύο ώρες μαζί με το μικροσκοπικό ζώο, χωρίς να το τραυματίσει. Όταν βαρέθηκε, το άφησε πάνω σε ένα δέντρο για να συνεχίσει τον δρόμο του.

Αυτοί οι ημιπίθηκοι είναι νυκτόβιοι και είναι πολύ σπάνιο να βλέπεις έναν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάντως, το ζευγάρι απέδειξε ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, όταν πρόκειται για φιλία.

gorila1.jpg

gorilas333.jpg

gorila4.jpg

gorila2.jpg

Πηγή: The Sun / Επιμέλεια Snoopit24

   • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.