Η Μεισούν Ζαίντ, είναι μια γνωστή κωμικός στη Νέα Υόρκη. Ένα ατύχημα όμως της προκάλεσε εγκεφαλική παράλυση και άλλαξε τη ζωή της: «Δεν μπορώ να ελέγξω τα μέλη μου. Κουνιέμαι όλη την ώρα. Κουνιέμαι περισσότερο από τη Σακίρα και τον Μωχάμετ Άλι», λέει με χιούμορ για αυτό που της συνέβη.
Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε την Μεισούν Ζαίντ να τονίζει με χιούμορ, ότι είναι γυναίκα σε ένα κόσμο ανδρών, είναι μουσουλμάνα στις ΗΠΑ και ζει στο Νιού Τζέρσευ, άρα η εγκεφαλική της παράλυση είναι ένα μικρό πρόβλημα ανάμεσα στα τόσα άλλα που έχει να αντιμετωπίσει.
Με τον αγαπημένος της φίλο Άνταμ Σάντλερ
Η Μεισούν αναφέρεται στα άτομα με αναπηρία, τας οποία είναι η μεγαλύτερη μειοψηφία στον κόσμο και εντούτοις, έχουν την λιγότερη αντιπροσώπευση στην κοινωνία. Μιλάει για το «στίγμα» του να είναι κάποιος ανάπηρος. Η Μεισούντ έχει ιδρύσει ένα ίδρυμα για παιδάκια με αναπηρία, προκειμένου να μπορούν να ζουν όχι στο περιθώριο της ζωής αλλά να ζουν την ίδια την ζωή.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο με απίστευτο χιούμορ η Μεισούντ μιλάει για τις δυσκολίες του να είσαι ανάπηρος:
Πηγή: invitromagazine.gr