Τα κουμάσια του facebook

23.12.2013
Τα κουμάσια του facebook

Το facebook πάνω απ΄ όλα, είναι μια πινακοθήκη προσωπικοτήτων. Κάθε καρυδιάς καρύδι θα συναντήσεις στα χρονολόγιά του και ανάλογα ποιος σου κάνει, συμπορεύεσαι. Καθένας μας ανήκει σε κάποια κατηγορία ανθρώπων του facebook.Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για την κατηγορία "Κουμάσια".Εσείς μήπως αναγνωρίζετε πουθενά τον εαυτό σας;

Αν όχι, αξίζετε συγχαρητήρια και λάικ!

Η Ύαινα.

1sw

Καραδοκεί κάθε λεπτό που θα κάνεις το ατόπημα να πεις κάτι που δεν ισχύει και αποδεικνύεται μάλιστα με ντοκουμέντα, τα οποία θα βρει όοοολα από το νετ και θα τα φέρει στο ποστ σου, να αποδείξει σε όλους πόσο "σκουπίδι" και ηλίθιος είσαι που υπάρχεις και έχεις το θράσος να γράφεις στο facebook.
Συνήθως έχει ψευδώνυμο ένα πολύ κουλτουριάκο συνδυασμό λέξεων, διότι θέλει να πουλήσει και μούρη πως γνωρίζει τα πάντα.

Ο ματάκιας.

02we

Δεν γράφει ποτέ τίποτα, αλλά παρακολουθεί τους πάντες.
Συνήθως έχει ψευδώνυμο ένα ακατάληπτο όνομα και δεν θα μάθουμε ποτέ τι όφελος έχει από τη βουβή παρατήρηση.
Μπας και γράφει βιβλίο; Μπας και δεν χαμπαριάζει από πληκτρολόγιο;΄Όλα παίζουν.

Το ξυπνητήρι.

00k3

Καλημερίζει απαραιτήτως από τις 7 όλο τον κόσμο, σε περίπτωση που δεν καταλάβαμε ότι ξημέρωσε.Την υπόλοιπη ημέρα ασχολείται με ποστ που φέρουν καρδούλες, ρητά και αγάπη μέχρι και για τις τοστιέρες. 

Υπογράφει με το κανονικό του όνομα.

Η μις δημοφιλής τίποτα.

00j4

Έχει 4.999 φίλους χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο και το μόνο που κάνει είναι να ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες προμοτάροντας τα κάλλη της, τα οποία φωτογραφίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Κατά τις φήμες, προσφέρει θεάρεστο έργο στους κατ΄οίκον περιορισμένους αρσενικούς φίλους της.

Υπογράφει με το όνομά της στην καθαρεύουσα κατά προτίμηση, π. χ. Αικατερίνη.

Τα νέα του ψαροντούφεκου.

00g10

Δεν αφήνουν λεπτό της ζωής τους που να μην το ανεβάσουν στάτους, σε περίπτωση που μας ενδιαφέρει πότε γέλασαν, πότε έφαγαν, πότε έβηξαν, πότε είχαν δέκατα. Πάντα στέλνουν ραπόρτο σε ποιο μαγαζί μπαίνουν, σε ποια υπηρεσία, ποιο ταχυδρομείο, ανεβάζουν φωτογραφίες με το φαγητό που έφαγαν, τον καφέ που ήπιαν, τα παπούτσια που πήραν από τον τσαγκάρη και ό,τι αγόρασαν από το εξωτερικό ή τη λαϊκή, δεν έχει σημασία.

Υπογράφουν πάντα με το αληθινό τους όνομα, φυσικά.

Οι κουλτουριάρηδες κατατονικοί.

0096

Οι άνθρωποι που ανεβάζουν ποίηση, ασπρόμαυρες φωτογραφίες μεγάλων φωτογράφων, βάζουν βίντεο την αναπαραγωγή της γαρίδας Ατλαντικού, και υποστηρίζουν όλες τις ανθρωπιστικές και οικολογικές οργανώσεις. 

Σχολιάζουν πάντα βαριά και ασήκωτα και μπλοκάρουν οποιοδήποτε ανεβάσει μια Καιτούλα Γαρμπή στο τσακίρ κέφι. 

Υπογράφουν συνήθως με σύντμηση ενός μεγάλου στίχου, κατά προτίμηση στα Αγγλικά ή το όνομα ενός ποιητή.

Ο παρτάκιας.

007

Αδιάφορος τύπος που στέλενει διαρκώς και σε όλους προσκλήσεις για events, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, θέατρα, μουσικές παραστάσεις, για τα οποία πληρώνεται μισό σεντς την ημέρα, ώστε να τα προμοτάρει. Κουραστικός, πλην όμως ευγενικός, διότι σε χρειάζεται, άλλο που τα πετάς όπως στα στέλνει. 

Υπογράφει με αληθινό όνομα διότι μπορεί να τον προσλάβουν κι άλλοι για προμόσιον.

Οι ερωτιάρηδες.

00912

Όλη μέρα ανεβάζουν καρδούλες, φωτογραφίες ζευγαριών, ποίηση για τον έρωτα και μονίμως έχουν ένα νοσταλγικό/θλιμένο ύφος σαν τραχανάς που ξύνησε στο ράφι. Ψάχνουν τον έρωτα αλλά δεν τους κάθεται. Και είναι και λογικό, διότι τέτοια πετριά ποιος την ανέχεται. 

Υπογράφουν με ρομαντικά συνήθως ονόματα π.χ. "Καλεντούλα με αισθήματα".

Οι κλέφτες.

00o8

Αρπάζουν ποστ άλλων από το facebook, το twitter, το νετ και τα ποστάρουν για δικά τους. Μέχρι να το καταλάβεις, αναρωτιέσαι πώς αυτό το ταλέντο με τέτοια παραγωγή έξυπνων ποστ είναι ακόμα άσημο και ο Γούντυ Άλλεν παραμένει στο θρόνο του. Ώσπου ανακαλύπτεις πως αν του στείλεις μήνυμα, δεν ξέρει ούτε καλησπέρα να γράψει. 

Υπογράφουν με ψευδώνυμο το οποίο συνήθως το αλλάζουν συχνά για να ξεφεύγουν των πνευματικών δημιουργών.

Το χειρότερο στην κατηγορία τους είναι οι θρασείς που υπογράφουν με το όνομά τους σταθερά κι αν τους πεις "αυτό γιατί μου το 'κλεψες" σε μπλοκάρουν και συνεχίζουν απτόητοι.

Ο παιχνιδιάρης.

00k5

Ο τύπος που όλη μέρα τσακίζει τα παιχνίδια του facebook και σου στέλνει διαρκώς αιτήματα για σπόρο πατάτας, κουβαδάκια να αποθηκεύσει την πατάτα, πόντους να συνεχίσει να φυτεύει πατάτες και βοήθεια να ξεθάψει ένα τοτέμ στο χωράφι με τις πατάτες. 

Τον διαγράφεις και ησυχάζεις.

Η κλαψομ*να.

099

Συνήθως είναι γυναίκα και γράφει συνέχεια για τον άδικο κόσμο, τους κακούς άντρες που δεν κατανοούν το διαμάντι που έχει για καρδιά, τους κακούς στο facebook που δεν την καταλαβαίνουν, παράλληλα απειλεί διαρκώς με διαγραφές και μπλοκαρίσματα, ενώ, αν γράψει κάνα κειμενάκι και δεν της κάνεις λάικ, την έβαψες! 

Υπογράφει με ό,τι όνομα να΄ναι, μόνο αυτό δεν τη νοιάζει.

Ο Λαϊκούλης.

0011b

Ο τύπος που κάνει σε όλα λάικ, ακόμα και σ΄αυτά που γράφει και ποστάρει ο ίδιος. Αγαπάει όλο τον κόσμο, θεωρεί τους πάντες πανέξυπνους (ακόμα και τον εαυτό του), δεν έχει φυσικά άποψη για τίποτα και χάνεται κατά καιρούς, προφανώς γιατί πιάνεται το χέρι του από τα λάικς.

Οι επαναστάτες.

0014

Οι τύποι που έχουν επαναστατική διάθεση απέναντι σε όλα, θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, μισούν τους συστημικούς και τους χρήστες της τεχνολογίας, άλλο που κι αυτοί τη χρησιμοποιούν από ανάγκη για να τους ελέγχουν και μια μέρα που θα σηκωθούν απ΄τον καναπέ, θα μας δείξουν αυτοί.

Υπογράφουν πάντα με εντυπωσιακά ονόματα που περιέχουν τη λέξη φωτιά, σπαθί, θάνατος, καταστροφή, μίσος και φυσικά το Α των αναρχικών.

Έμειναν δυο κατηγορίες.

Τα τρολς που ζουν για να ταλαιπωρούν τους πάντες και οι σεξομανείς, που την πέφτουν σε ό,τι έχει λογαριασμό στο facebook.
Δεν βρήκαμε καλή φωτογραφία που να αντιπροσωπέυει την άβυσσο.

Πηγή: eyedoll.gr