Ποιος έκανε βουντού στον Θεοχάρη;

22.01.2014
Ποιος έκανε βουντού στον Θεοχάρη;

Γλωσσοφαγιά το λέει ο ελληνικός λαός... βουντού κάποιοι άλλοι... Ό,τι και να 'ναι, άμα εκνευρίζεις πολύ κόσμο, αυτά παθαίνεις! Όπως ο Χάρης Θεοχάρης που υποφέρει από πόνους στη μέση και τους αποδίδει στις... κατάρες των φοροφυγάδων! Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο γενικός γραμματέας Εσόδων, για να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα, να σταματήσουν και τα μάγια, άρχισε να δείχνει πιο επιεικής: «Η εφορία δεν θα βγάλει στον δρόμο ανθρώπους»...

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στον ΒΗΜΑτοδότη:

«Και πού αποδίδει την ευθύνη; Στο... βουντού που του έκαναν οι φοροφυγάδες αλλά και εκατομμύρια Ελληνες που αισθάνονται ότι έχουν λυγίσει από την υπέρμετρη φορολογία: «Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πόνος, καθημερινά μου κάνουν βουντού» είπε λίγο προτού αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου μετέχει σε συνέδριο για τη διαφθορά μαζί με την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου.

Θρήσκος άνθρωπος ο κ. Γενικός και με την ελπίδα ότι θα σταματήσουν τα βουντού (και τα... μάγια) που του κάνουν οι φοροφυγάδες άρχισε τελευταίως να δείχνει πιο επιεικής με αυτούς που χρωστούν: «Η εφορία δεν θα βγάλει στον δρόμο ανθρώπους» έλεγε και για να καθησυχάσει περισσότερο όσους χρωστούν στην Εφορία. Ακόμη είπε ότι «οι πλειστηριασμοί που έγιναν το 2013 είναι περίπου 25 και όλοι για περιπτώσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ». Λέτε με αυτά που λέει να σταματήσουν να του κάνουν βουντού;».

Πηγή: crimenet.gr