Νίκος Κορόβηλας: Ο μοναδικός δημοσιογράφος που παραμένει ακόμα μέσα στο Ραδιομέγαρο

07.11.2013
Νίκος Κορόβηλας: Ο μοναδικός δημοσιογράφος που παραμένει ακόμα μέσα στο Ραδιομέγαρο

Ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Κοροβήλας, γνωστός κυρίως από τις μεταδόσεις των αγώνων Formula 1, είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που παραμένει ακόμα μέσα στο Ραδιομέγαρο, που εκκενώθηκε μετά την επέμβαση τουλάχιστον 10 διμοιριών των ΜΑΤ, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο δημοσιογράφος, με ψυχραιμία και έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ, πηγαίνει κυριολεκτικά σε κάθε όροφο και χώρο του Ραδιομεγάρου μαζί με τους ανθρώπους των ΜΑΤ και απαιτεί να καταγραφεί η άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτήριο και οι εγκαταστάσεις.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θέλουν να αφήσουν κανένα περιθώριο να ειπωθεί πως προκάλεσαν φθορές στο κτήριο. Μάλιστα, ο Νϊκος Κοροβήλας, μιλώντας τηλεφωνικά στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε πως ο χώρος δεν είναι μόνο σε άριστη κατάσταση, αλλά παραμένει και πεντακάθαρο. Πρόσθεσε πως δεν ήταν έκπληξη η επέμβαση, την περίμεναν και ήξεραν πως θα γίνει μέσα τη νύχτα.

Πηγή: iefimerida.gr  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.