Μια θλιβερή αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφη ιστορία

16.11.2013
Μια θλιβερή αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφη ιστορία
Αν νομίζετε ότι τα σκυλιά δεν έχουν συναισθήματα, ετοιμαστείτε να αποδεχτείτε ότι κάνετε λάθος.. 
Στο Σιτσουάν, στη νοτιοδυτική επαρχία της Κίνας, κάποιοι περαστικοί είδαν δυο μικρά κουτάβια ξαπλωμένα στη μέση του δρόμου.
 
Προσπαθώντας να τα οδηγήσουν μακριά από το δρόμο, στην ασφάλεια του πεζοδρομίου, πλησίασαν κοντά τους και με έκπληξη ανακάλυψαν ότι το ένα κουτάβι ήταν νεκρό.
 
loyal-puppy
 
Όσο και αν προσπάθησαν να απομακρύνουν το ζωντανό κουτάβι από την αδερφή του δεν τα κατάφεραν. Το αρσενικό κουτάβι, ηλικίας μόλις 3 μηνών, αρνούνταν πεισματικά να μετακινηθεί.
 
loyal-puppy2
 
Το θηλυκό κουτάβι είχε χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο και κειτόταν νεκρό στη μέση του δρόμου αλλά ο αδελφός της δεν την άφηνε. Για μέρες κάθονταν εκεί, στο πλευρό της και γαύγιζε με μανία κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να πλησιάσει για να πειράξει το άψυχο σώμα της.
 
loyal-puppy3
 
Ακόμα και όταν κάποιοι κατάφεραν να πλησιάσουν και να μεταφέρουν το νεκρό κουτάβι σε μια τρύπα για να το θάψουν, το αρσενικό κουτάβι πήδηξε και αυτό μέσα στη τρύπα και αρνούνταν να απομακρυνθεί.
 
loyal-puppy4
 
Τελικά άνθρωποι από το τοπικό καταφύγιο ζώων έφτασαν στο σημείο και αφού έθαψαν την αδερφή του, πήραν μαζί τους το αρσενικό κουτάβι για να το φροντίσουν.
 
Αν θέλετε να μάθετε πως είναι η αληθινή αγάπη και η αφοσίωση, βρείτε ένα σκυλί. Αυτά ξέρουν πώς να αγαπούν από τα βάθη της ψυχής τους...
 
Πηγή: dinfo.gr