Και οι γκέι έχουν ψυχή;;;

27.01.2014
Και οι γκέι έχουν ψυχή;;;

Μα τι το θέλουνε, ρε γαμώτο, αυτό το σύμφωνο συμβίωσης για τους gay; Σε λίγο θα μας πουν ότι οι «ανώμαλοι έχουν ίσα δικαιώματα με τους «νορμάλ». ΟΚ, δεν λέω... Και οι γκέι έχουν ψυχή. Οπως και οι μαύροι έχουν ψυχή. Μη σου πω και οι (λαθρο)μετανάστες έχουν ψυχή. (Οριακά βέβαια, αλλά μην το κάνουμε θέμα.)

Δεν είμαι ρατσίστρια ΑΛΛΑ: Νομίζω ότι ο εγκέφαλος του μαύρου είναι πιο μικρός από αυτόν του λευκού. Δεν είμαι φασίστρια, ΑΛΛΑ: Το «αίμα-τιμή-Χρυσή Αυγή» είναι η μόνη λύση για την πατρίδα μας. Δεν είμαι σεξίστρια ΑΛΛΑ: Μακριά από μας οι αδελφές. Βέβαια, ξέρω έναν, τον Μιχάλη που είναι γκέι και... εντάξει, τον λες και καλό ανθρωπάκι. Και επίσης έχω τη φριχτή υποψία ότι η κόρη τής απέναντι, η Ράνια, είναι λεσβία, αν και ευγενέστατη, κατά τα άλλα.

Κρίμα, όμως! Κι είναι κι όμορφα παιδιά. Σεξίστρια δεν με λες ΑΛΛΑ: Νόμιζα ότι οι γκέι είναι δύσμορφοι. Κακάσχημοι. Τέρατα. Και ότι ο μόνος λόγος που γίνονται γκέι είναι επειδή δεν τους θέλει κανένας από το αντίθετο φύλο. Οτι δηλαδή, αφού εξαντλήσεις όοοοολες τις πιθανότητες με το άλλο φύλο και φας ΤΙΣ χυλόπιτες - τότε μες στην απόγνωση, τα φτιάχνει αγοράκι με αγοράκι και κοριτσάκι με κοριτσάκι. Για να 'χουν κι αυτά κάτι να παίζουν. Κόντρα στη φύση, κατάλαβες;

Δεν με λες οπισθοδρομική ΑΛΛΑ: Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα. Ο αρκούδος θα πάει με αρκουδίτσα. Ο σκύλος με σκυλίτσα. Ο ασβός με ασβούλα. Ο μυγούλης με μυγούλα και ο μελισσούλης με μελισσούλα.

Θα μου πεις τώρα εσύ πως, σύμφωνα με το έγκυρο ιατρικό site www.news-medical.net, υπάρχουν 1.500 είδη ζώων με ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Το 2006 μάλιστα, το Πανεπιστήμιο του Οσλο στη Νορβηγία έκανε μια μεγάλη έκθεση με θέμα «Η ομοφυλοφιλία στο ζωικό βασίλειο».

Δεν με λες ζωολόγο ΑΛΛΑ: Μια ματιά να ρίξετε σε σχετικά άρθρα στον γκούγκλη θα διαπιστώσετε πως απ' όλα έχει ο μπαξές: Θηλαστικά, πουλιά, ψάρια, ερπετά, αμφίβια. Ακόμα και έντομα... Κι είναι κι όμορφα τα πιο πολλά, πανάθεμά τα! Γιατί δεν βρίσκουν ένα ταίρι ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ;;;

Δεν με λες ντεμοντέ ΑΛΛΑ: Αυτό το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια που εντάσσεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, δεν το καταλαβαίνω. Δεν φτάνει που δεν τους αλείφουμε πίσσα και πούπουλα, θα τους δώσουμε και δικαιώματα παραπάνω. Ελεος δηλαδή!

Εντάξει, έχουν μια σχέση, άντε να το δεχτούμε. Εντάξει, ζούνε μαζί, άντε να το καταπιούμε - γιατί μας πέφτει και μεγάλος λόγος στη ζωή των άλλων! Αλλά το σύμφωνο συμβίωσης τι του βρήκες και το λιμπίστηκες, ρε πουλάκι μου; Κάνε εκεί το γούστο σου, την πλάκα σου - γιατί πείτε μου τώρα ότι ερωτεύονται οι ομόφυλοι, να τα δω όλα - και μετά ας πάει ο καθένας, όπου τον βγάλει η στράτα του.
Και μην ακούω τρελά. Οτι ζει ένα ζευγάρι χρόνια μαζί κι αν ο ένας φύγει από τη ζωή - ας έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τον-την σύντροφο του. Δεν με λες στενόμυαλη ΑΛΛΑ: Αυτά δεν είναι νορμάλ πράγματα. Το νορμάλ είναι να πεθαίνει ο ένας - και να μπουκάρει στο διαμέρισμα ο αδελφοξάδελφος από το πουθενά, να πετάει τον σύντροφο στον δρόμο, να παίρνει τα πάντα, να ξηλώνει μέχρι απλίκα και να τσεπώνει και τη σύνταξη!

Κι αυτές τις μαλακίες του Δικαστηρίου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων - που καταδίκασε την Ελλάδα για τον αποκλεισμό των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης - να τις ξεχάσουνε. Εδώ είναι Μπαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε! Εδώ ο άντρας είναι άντρας, η γυναίκα είναι γυναίκα, η μελιτζάνα είναι μελιτζάνα, το πολύμπριζο πολύμπριζο και η μπαλαντέζα μπαλαντέζα. Α και για να μην ξεχνάμε τις αθάνατες ελληνικές παραδόσεις - τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη! Με έμφαση στα σύκα - όχι στη σκάφη!

Δεν με λες θρησκόληπτη - βοήθειά μου! - ΑΛΛΑ: Εχουν δίκιο οι παπάδες! Αυτά τα σύμφωνα είναι του διαβόλου. Ερωτα κάνουν μόνο άντρας με γυναίκα ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ: Να τεκνοποιήσουνε. Παιδιά πατ κιουτ και τέρμα! Οι άνθρωποι - όλοι οι άνθρωποι - δεν κάνουν έρωτα, δεν ζουν μαζί επειδή ερωτεύονται και θέλουν να μοιραστούν ζωή, χαρές, λύπες, γέλια, πίκρες, βάσανα, νιάτα και γεράματα. Οοοοχι. Μόνο για κάνουν παιδιά. Π.χ. θες εσύ τώρα δύο παιδιά; Συνουσιάζεσαι ο άνθρωπος μια, δυο, τρεις, πέντε, δέκα. Τόσο όσο! Και μόλις γεννηθεί και το δεύτερο τέρμα. Κομμένο το σεξ.
Δεν ξέρω τι να πω με τα τέρατα και τα σημεία που συμβαίνουν γύρω μας. Ενα τελευταίο μόνο: Και οι γκέι έχουν ψυχή;

Δεν είμαι μεταφυσικός τύπος ΑΛΛΑ πολύ αμφιβάλλω!

Ελενα Ακρίτα

Πηγή: tanea.gr