Oι άντρακλες, το αδερφάτο και η καταστροφή της κοινωνίας

Oι άντρακλες, το αδερφάτο και η καταστροφή της κοινωνίας

Χαμός. Με μια λέξη, απλά, λιτά, εύκολα και γρήγορα περιγράφεται το τι έγινε μετά τη νίκη του τραγουδιστή απο την Αυστρία στο διαδίκτυο. Μια νίκη που εν ριπή οφαλμού ξεπέταξε όλα τα φυντάνια που με επιμέλεια κρύβαν τόσο καιρό την ομοφοβία τους και την εχθρότητα στο διαφορετικό. Και εκεί ήταν που αρχίσαν οι εκπλήξεις!

Γιατί πραγματικά οι άνθρωποι που είδα να στάζουν χολή και μίσος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας! Άλλο να 'χεις κανένα  γνωστό χρυσαυγίτη ή φασιστοειδές άλλης συνομοταξίας κι άλλο να σου 'ρχεται από ανθρώπους που δε το περιμένεις. Στους πρώτους λες "εντάξει". "Αρούγκανος τραχανοπλαγιάς που το μυαλό του βοσκει τα πρόβατα εδώ παρά πέρα είναι, το περίμενα".

Αλλά στους δεύτερους; Άνθρωποι που τους είχες για δημοκράτες και προοδευτικούς και να ξερνάνε εμετικά τη χολή τους; Αυτό ήταν ένα σοκ για πολλούς.

Φυσικά δε μιλάω γι αυτούς που βρήκαν την ερμηνεία της Κοντσίτα κακή ή δε τους άρεσε η μούρη της. Δικαίωμα τους και με γεια τους με χαρά τους. Κι εμένα δε μ' άρεσε. Μία βαρετή μπαλάντα όπως 100άδες άλλες που εχουμε χιλιοματαδεί ήταν. Και απο εμφάνιση; Μαύρο χάλι. Σα γαμώ το σπίτι της ήταν. Που πάς έτσι κοπέλα μου;

Όμως αν σκεφτούμε οτι δε διαγωνιζόταν ούτε για ομορφιά, ούτε για να τη φαντασιωθούμε την ώρα που τραγουδάει, αλλά για να κάνει ένα σόου που θα της δώσει τη νίκη αρχικά αλλα και θα διασκεδάσει τον κόσμο και πολύ περισσότερο θα έχει αντίκτυπο στην αποδοχή του κόσμου σε τέτοιες  εικόνες, ίσως βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στο να αναδείχθούν τα συνεχή προβλήματα της lgbt κοινότητας τότε αυτό όχι μόνο το πέτυχε θριαμβευτικά, αλλά και της αξίζουν συγχαρητήρια!

Εύγε λοιπόν αγαπητή μου Κοντσιτά που το κουράγιο που έδωσες σε εκατομμύρια ανθρώπους σε έκανε να φαίνεσαι πιο όμορφη και λαμπερή από κάθε άλλο αντίπαλό σου! Και σκατά στα μούτρα μου που τόλμησα να σε κακολογήσω δυο παραγράφους πριν. Άιντε γιατί κάποιος έπρεπε να μου το πει κι εμένα. Όχι να κράζω μόνο τους άλλους και να μη βλέπω τα δικά μου. Κι αν μου προσέβαλες την αισθητική; Ε, κι αν το κανες σκασίλα σου, δε μπορείς ν’ αρέσεις σε όλους. Άλλωστε άμα δε μου αρέσεις δεν έγινε και κάτι. Κι αν δε μπορώ να ανεχτώ τη παρουσία σου; Να πιώ μπόλικο ξυδάκι. Άντε γιατί πολύ αξία δώσαμε στην αισθητική του καθενός. Ασε που αν μιλάμε για άντρες με μούσια που τραγουδάνε χαζοτράγουδα, φοράνε φανταχτερά φορέματα και κοσμήματα, στη χώρα μου έχω 8.000 από δαύτους να πληρώνονται μάλιστα από τους φόρους μου και να μου χαλάνε την αισθητική 300 εκ. (€) φορές περισσότερο πριν ασχοληθώ μαζί σου. Congratulations λοιπόν! Και συγνώμη. Ειλικρινά.

Ας γυρίσουμε όμως στα άτομα που έσταξαν χολή για την Αυστριακή συμμετοχη, όχι επειδή δε τους άρεσε το τραγούδι, αλλά επειδή δε μπορούν με τίποτα να ανεχθούν κάτι το οποίο απέχει από τα "χρηστά και ενάρετα" ήθη με τα οποία μεγάλωσαν και σύμφωνα με τα οποία δε νοείται κάποιος να είναι τόσο διαφορετικός όσο η παρουσια της Κοντσίτα. Αυτοί λοιπόν χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες.

Τους Άντρακλες (με το "α" κεφαλαίο)

Χαμός έγινε από κόσμο που απεγνωσμένα προσπαθούσε να δείξει πόσο μα πόσο πιό άντρας ήταν από τη βδελυρή παρουσία από την Αυστρία. Τρόμος τους έπιασε μή τους χαρακτηρίσει κανείς αδελφές και επιδώθηκαν σε έναν αγώνα για το ποιός θα χλευάσει περισσότερο. Ποίος θα βροντοφωνάξει πιο δυνατά ότι "ΕΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ". Συγχωρέστε με αγαπητοί φίλοι αλλά έχω μάθει όπου ακούω πολλά κεράσια να κρατάω και μικρό καλάθι.

Και αν σας ακολουθήσω στον σεξιστικό κατήφορο του να θεωρείτε ότι το να είσαι άντρας σε κάνει και καλά ανώτερο, τότε επιτρέψτε μου να θεωρώ οτι  ένας άνδρας που ντύνεται γυναίκα, κρατάει και το μούσι και βγαίνει με ψυχή να διεκδικήσει ισότημα μια θέση στον Ήλιο γνωρίζοντας οτι το κάνει σε μία κοινωνία ακόμα συντηρητική και γνωρίζοντας οτι θα υπάρξουν εκατομμύρια από σας που θα τον χλευάσουν και θα τον βρίσουν, ειναι 100 φορές πιό "άντρας" από έναν που φοβάται μην "φανεί οτι υποστηρίζει τους gay" και τον κακολογήσουν. Σιγά τι θα πάθεις μωρή τρελή κι εσύ.

Τους κυνηγημένους από το αδερφάτο

Η μανία καταδίωξης και ο φόβος του να μην είσαι με τη μειοψηφία χτύπησε και εδώ. Κόσμος τρομοκρατημένος που η ψήφος των lgbt απέκτησε δύναμη έστω και σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού! Κόσμος που είδε μια συνωμοσία πίσω από τη νίκη και μιλήσε για αδελφάτο που κατακτά το ένα μετά το άλλο οχυρό. Λες και προσπαθούν οι άνθρωποι να κατακτήσουν το κόσμο. Σε λίγο θα γράψει κι ο Λιακόπουλος βιβλίο ετσι όπως το πάτε. Συνέλθετε ρέεε. Είστε και πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τρομάρα σας. Αρχίστε να φέρεστε σαν τέτοιοι κάποια στιγμη.

Και τέλος του ανησυχούντες για τη κοινωνία

Πού βαδίζομεν; Τι πράγματα είναι αυτά; Πως ξέπεσε η κοινωνία; Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα (που έλεγε κι ο Ευαγγελάτος παλιά); Και κυρίως... Πώς θα το εξηγήσουμε αυτό στα μικρά παιδιά; Ααααχ, τα παιδιά. Πάντα να σέρνονται παρά τη θέλησή τους σαν όπλα του κάθε ταλιμπάν που δεν έχει τη στοιχειώδη καλλιέργεια να διδάξει στα παιδιά του πέντε πράγματα. Βρε γίδι, εδώ τους έχεις μιλήσει για μια παρθένα που έμεινε έγκυος, για ενα αόρατο φανταστικό φίλο στον ουρανό και τα έχεις πείσει οτι η χώρα στην οποία γεννήθηκαν είναι η καλύτερη και σε καθε μα κάθε πόλεμο της ιστορίας της είχε δίκιο, εδώ τα βρήκες σκούρα; Κάτι θα βρεις δε σε φοβάμαι. Αν πάλι δε σου 'ρχεται τίποτα άει τράβα πάλι πίσω στη σπηλιά σου να γλιτώσουμε την ανθρωπότητα από κακές γονιδιακές επιρροές. Κάνε κι εσύ κάτι καλό για τη κοινωνία. Take one for the team.

Αυτά.

Ά και τέλος, μη το ξεχάσω. Επείδη στο προηγούμενο άρθρο "Άγιο φώς; Είμαστε σοβαροί;" υπήρξαν πάρα πολλές αντιδράσεις απ’ ότι είδα και πολλά σχόλια από θιγμένους πιστούς θα ήθελα να πώ\ω σε όλους όσους προσεβλήθησαν από το αρθρό μου οτι από το βάθος της καρδιάς μου τους ζητάω... να κατάλάβουν οτι δε δίνω δεκάρα. Merci!