Ο Νότης, οι νεοναζί, τα αετόπουλα και οι βαρυμαγκες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νότης, οι νεοναζί, τα αετόπουλα και οι βαρυμαγκες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νότης Σφακιανάκης δηλώνει Χρυσαυγίτης και ζητάει από τους πολίτες να υποστηρίξουν ανοιχτά το ναζιστικό κόμμα. Με δηλώσεις του, οι οποίες μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της Χρυσής Αυγής σε ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου το οποίο θύμισε έντονα, αν όχι πιστή αντιγραφή, τη ρητορική των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Νότης, όπως και οι άλλοι γνωστοί "καλλιτέχνες" των μπουζουκερί που κατά καιρούς έχουνε ανοιχτά υποστηρίξει το νεοναζιστικό μόρφωμα. Το πρόβλημα είναι το κοινό που απευθύνονται, η κοινωνία που απευθύνονται, μια κοινωνία που η συντριπτική της πλειοψηφία έκανε όλους αυτούς σημαίνοντα πρόσωπα, τους έκανε θεούς και είδωλα και ήθελε να τους μοιάσει.

Τραγουδάγανε όλοι οι "αετοί" βαρύμαγκες μαζί με τον Νότη: "Ο αετός πεθαίνει στον αέρα", και μετά τα "αετόπουλα" έγλειφαν δεξιά και αριστερά και εμπορευόντουσαν την ψήφο τους, για να χωθούνε στο δημόσιο λόγω ανασφάλειας.

Τραγουδάγανε όλοι οι "αετοί" βαρύμαγκες μαζί με τον Νότη: "Ο αετός πεθαίνει στον αέρα", και μετά από την πολύ μαγκιά τα "αετόπουλα" κάνανε διαγωνισμό sponsoring, ποιος θα πετάξει τα περισσότερα λουλούδια για να κατακτήσει το καλύτερο παρτσακλό της πίστας.

Τραγουδάγανε όλοι οι "αετοί" βαρυμαγκες μαζί με τον Νότη: "Ο αετός πεθαίνει στον αέρα" και μετά αρχίζανε την κλάψα με τα καψουροτράγουδα,"με πεθαίνεις", "σβήνω", "λιώνω", "δεν έχει αξια η ζωή για μένα χωρίς εσένα" και γενικά όσο πιο υποτιμητικός και μειωτικός ο στίχος τόσο πιο μάγκες αισθάνονται τα "αετόπουλα".

Για φάτε ρε κάτι αετόπουλα που πεθαίνουν μόνο στον αέρα.

Γιατί αγαπητοί μου, ναι είναι λογικό παντού στον κόσμο, ο άντρας και χρήματα θα ξοδέψει για μια γυναίκα και μαλάκας κάποιες φορες θα γίνει και τον σπόνσορα θα κάνει, αλλά πουθενά στον κόσμο δεν θα συναντήσεις μαγαζιά που να είναι όλοι οι σπόνσορες μαζεμένοι με τα λεφτά πάνω στο τραπέζι και να διαγωνίζονται ποιος θα ξοδέψει τα περισσότερα για τα μάτια μιας γυναικας. Μονο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό και στις αραβικές χώρες.

Η Ελλάδα μαζί με τις αραβικές χώρες είναι η χαρά της βίζιτας πολυτελειας, τόσα θύματα μαζεμένα έτοιμα να συρθούνε στα πόδια σου και να σου προσφέρουν όλα τους τα χρήματα πριν ακόμα τα ζητήσεις, μερακλωμένοι από τους ανατολίτικους ρυθμούς και ζαλισμένοι από το νέκταρ των θεών (ουίσκι), δεν θα τα συναντήσεις σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου.

Θυμώστε, χτυπηθείτε, βρίστε με, αλλα αυτή είναι η αλήθεια, η εθνική μας μουσική, ο εθνικός μας τρόπος διασκέδασης, αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματικότητα και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σε αυτήν την χωρα. Καταδεικνύουν την παιδεία μας και την κουλτούρα μας, γιατί όπως και οι συγκεκριμένοι πολιτικοί που σήμερα τους αποκαλούμε κλεφτες και λαμόγια  δεν έμπαιναν μόνοι τους με πραξικόπημα στο κοινοβούλιο, έτσι και όλοι αυτοί οι "καλλιτέχνες" που πουθενά αλλού στον κόσμο δεν θα έβρισκαν ούτε ένα μεροκάματο, με εξαίρεση την Ελλάδα, την Τουρκια και τις αραβικές χώρες, ούτε αυτοί έφτασαν μονοι τους τόσο ψηλά και γνωρίζουν την αναγνώριση και την αποθέωση από το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας.

Και επειδή πολλοί από εσάς θα θυμώσετε και θα με στολίσετε με διαφορα κοσμητικά επίθετα, από την στεναχώρια μου βάζω να πιω, να σκοτώσω και την μοναξιά που νιώθω μέσα σε αυτήν την κοινωνία και σας αφιερώνω τον παρακάτω ύμνο.

 

Facebook profile: Ο Κλόουν