Ενα μοναδικό αίσθημα!

Ενα μοναδικό αίσθημα!

Ο Αρης είναι 17. Μου έγραψε στο inbox στην σελίδα μου στο face. Οι πρώτες λέξεις, αυτές της αναγνώρισης εδάφους, είναι μουδιασμένες. Είναι ευγενικός και όχι καχύποπτος όπως οι περισσότεροι τριαντάρηδες και σαραντάρηδες που αμφισβητούν το φύλο μου. "Απ' τις αναρτήσεις σας καταλαβαίνω ότι είστε γυναίκα".

Ο μοναδικός με τόση σιγουριά.

Ζητάει εχεμύθεια.

Η έγνοια του είναι όλη για την κοπέλα του. Το πως θα την ευχαριστήσει όσο μπορεί καλύτερα.

Είναι κάπου ένα χρόνο μαζί και ευτυχισμένος. "Εχουμε προχωρήσει ..." μου λέει. "Διάβασα ΑΠΟΛΥΤΑ και πολύ προσεκτικά τα ποστ σας ...." γράφει.

Εκφράσεις ανήσυχες, μιλάει για ανασφάλεια και για βελτίωση. Σκέφτομαι ότι κι εμείς αυτές τις δύο λέξεις-έννοιες δεν θα τις ξεπεράσουμε ποτέ. Ο Αρης όμως τώρα τις ανακαλύπτει για πρώτη φορά.

Εχει καταλάβει ότι το πορνό δεν έχει σχέση με την πραγματική απόλαυση. "Εκεί το κάνουν βάναυσα ..." γράφει. "Εγώ το κάνω τρυφερά ...". Τα προκαταρκτικά είναι σημαντικά και για τους δυό τους.

Το συναίσθημά του είναι δυνατό. "Εχω την ανάγκη ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ να της δείχνω πόσο με ξετρελλαίνει." "Δεν θέλω να την κάνω να νιώσει στιγμή πώς δεν είναι αυτό που ονειρεύομαι".

Την ευχαριστεί για όσα του προσφέρει όταν είναι μαζί. Θέλει όλα να κυλήσουν ομαλά γιατί δεν θέλει να της προκαλέσει κακό, "πόσο μάλλον αν το κακό προέλθει απο κάτι που γίνεται καθαρά μόνο για απόλαυση".

Για την σελίδα μου στο face δεν θέλει να παρεξηγηθεί απ την κοπέλα του ότι "χαζεύει" κάτι που είναι έξω απ' αυτούς τους δύο, όμως της τα λέει όλα, δεν θέλει να της κρύβει τίποτα!

Ο Αρης μεγαλώνει στην κλειστή κοινωνία της επαρχίας."Δεν μπορώ να μοιραστώ το οτιδήποτε με φίλους, όχι μόνο γιατί δεν έχουμε εμπειρίες αλλά και γιατί δεν είναι αρκετά εχέμυθοι/ώριμοι για να με βοηθήσουν ..."

Μπαίνω στην σελίδα του στο face. Είναι αγκαλιά με το κορίτσι του. Και τα δύο κουκλιά!

Το κορίτσι του γράφει σε σχόλιο κάτω απ την φωτό: We are in heaven! Τα δύο αυτά παιδιά έχουν τον παράδεισο τους.

Ζουν το πρωτογενές αίσθημα. Ολοι μας το έχουμε ζήσει αλλά το έχουμε ξεχάσει.

Ο Αρης έχει κάτι παραπάνω. Ζει μέσα σε κλίμα αγάπης, ευγένειας και κατανόησης απ τους γονείς του. Βλέπει τον πατέρα του μέσα στα δύσκολα της εποχής να μην έχει χάσει την αγάπη για την γυναίκα του και να την φροντίζει με τρυφερότητα και ευγένεια.

Ετσι κι αυτός με την σειρά του εκδηλώνει τον έρωτά του με προσφορά του εαυτού του στην σχέση.

Αν πιστεύω σε μια Ανάσταση, είναι αυτή που φέρνει η άνοιξη του 17χρονου Αρη. Μια νέα γενιά με ευγένεια ψυχής που πιστεύει στον έρωτα.

Η κοπέλα του Αρη σήμερα γίνεται 16. Τους χωρίζουν 24 χιλιόμετρα αλλά τους ενώνει το μοναδικό τους αίσθημα!

Το τραγούδι Heaven είναι το αγαπημένο τους.

ΥΓ. Τα παραπάνω γράφτηκαν με την ίδια κλιμάκωση της συζήτησης. Την άδεια για να γράψω τα προαναφερόμενα την έδωσε ο Αρης. Στην κοπέλα του εύχομαι Χρόνια Πολλά και στον Αρη να μην αλλάξει ποτέ του !

Βρείτε με στο facebook