Σουρεαλιστικές εικόνες από αδέσποτα ζώα που ψάχνουν για ένα νέο σπίτι

03.06.2014
Σουρεαλιστικές εικόνες από αδέσποτα ζώα που ψάχνουν για ένα νέο σπίτι

Μετατρέπει τις φωτογραφίες των αδέσποτων σε σουρεαλιστικές εικόνες βοηθώντας στην υιοθεσία τους... Δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα φωτογράφος. Η Sarolta Ban είναι μια φιλόζωος που χρησιμοποιεί την τέχνη της φωτογραφίας προκειμένου να βοηθήσει στην προώθηση υιοθεσιών αδέσποτων ζώων σε καταφύγια.

Συλλέγει φωτογραφίες ζώων που φιλοξενούνται σε καταφύγια σε ολόκληρο τον κόσμο και με το ταλέντο της δημιουργεί εντυπωσιακές σουρεαλιστικές εικόνες. Ο στόχος της είναι να τραβήξουν την προσοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων ώστε να αυξηθούν και οι πιθανότητες της υιοθεσίας των αδέσποτων που πρωταγωνιστούν σ' αυτές τις υπέροχες εικόνες.

Η Sarolta Ban προσφέρει αφιλοκερδώς τις δημιουργίες της στα καταφύγια ζώων απ' όπου συλλέγει τις φωτογραφίες των αδέσποτων ζώων προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν στην αναζήτηση υιοθεσιών.

Όπως αναφέρει η Sarolta Ban μια απλή φωτογραφία ενός εγκαταλελειμμένου αδέσποτου μέσα σ' ένα θλιβερό καταφύγιο πολύ δύσκολα θα βοηθήσει για να βρει τους δικούς του ανθρώπους. Μια όμως μοναδική σουρεαλιστική εικόνα που θα μιλάει κατευθείαν στην καρδιά των ανθρώπων έχει τη δύναμη που απαιτείται για να οδηγήσει στην υιοθεσία τους.

enhanced-1

enhanced-2

enhanced-3

enchanced16

enchanced15

 enchanced14

 enhanced-4.jpg

enchanced7.jpg

enhanced-5.jpg

enchanced-8.jpg

enhanced-6.jpg

enchanced-9.jpg

enchanced13.jpg

enchanced10.jpg

enchanced11.jpg

enchanced12.jpg

 

Πηγές: responsibledogparents.blogspot.gr

buzzfeed.com

saroltaban.com