Ένα βιβλιοπωλείο που μένει ανοιχτό όλη νύχτα

09.06.2016

Μια απάντηση σε όσους θεωρούν ότι το διάβασμα έχει «πεθάνει» και ότι ο κόσμος θέλει μόνο να βλέπει εικόνες στο ιντερνετ, δίνει το βιβλιοπωλείο Eslite στην Ταϊβάν, όπου έχει γίνει ένας δημοφιλής και αγαπημένος προορισμός, τόσο για τους κατοίκους της πόλης, όσο και για τους τουρίστες στο Χονγκ Κονγκ.

eslite-taiwan-lievens-blog-5.jpg

Το βιβλιοπωλείο, εκτός του ότι μένει ανοιχτό όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας, επιτρέπει στους επισκέπτες- πελάτες να κάθονται όση ώρα θέλουν και να διαβάζουν, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν κάτι.

Οι ώρες με τη μεγαλύτερη «κίνηση» για το βιβλιοπωλείο, είναι μεταξύ 10 τη νύχτα με 2 το πρωί, όπου νυχτοπούλια και βιβλιόφιλοι αράζουν σε καναπέδες και πατώματα και διαβάζουν.

Eslite.jpg

Το βιβλιοπωλείο, εκτός από βιβλία, προσφέρει στους επισκέπτες και βραδιές μουσικής, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, προβολές ταινιών...είναι το αγαπημένο στέκι όσων αγαπούν τα βιβλία όχι μόνο στο Χονγκ Κονγκ, αλλά πολλοί ελπίζουν να υπάρξει κάτι τέτοιο και στην πόλη που ζουν.

Eslite03.jpg

Eslite-2.jpg

eslite-taiwan-lievens-blog-3.jpg

eslite-taiwan-lievens-blog-1.jpg

Eslite0.jpg

Eslite3.JPG

Eslite1.jpg

Eslite2.jpg

Eslite4.jpg

 

Πηγή: hitandrun.gr  • Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

    Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.