Η ΕΡΤ Έκλεισε Επειδή Είναι Ιχθύς

06.12.2013
Η ΕΡΤ Έκλεισε Επειδή Είναι Ιχθύς

Η ΕΡΤ Έκλεισε Επειδή Είναι Ιχθύς: διαβάζουμε το astrology.gr, το κορυφαίο πολιτικό σάιτ της χώρας. Άστρα και κοινωνικο-πολιτικό όραμα. Ααα, η αστρολογία! Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να κοιτάζει με το ένα μάτι τη στήλη των ζωδίων σε κάποιο περιοδικό και με το άλλο τριγύρω μήπως μας βλέπει κανείς;

Πόσες φορές δεν έχουμε προσποιηθεί αμέριστο ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο για το οποίο έχουμε βλέψεις το οποίο μας αναλύει τη συναστρία μας; Αλήθεια, πόσες φορές δεν έχουμε ανάγει κάποιο γεγονός του τύπου «απολύθηκα γιατί ρώτησα πότε θα μου δοθούν τα δεδουλευμένα του τελευταίου εξαμήνου» σε προκαθορισμένες κινησεις τεράστιων σφαιρικών όγκων αερίων υπό θερμοπυρηνική σύντηξη και των συμπτυγμένων μαζών ύλης που τους περιτριγυρίζουν; Η ψευδοεπιστήμη (ή μήπως τέχνη;) της αστρολογίας επιβιώνει με νύχια και με δόντια κόντρα σε θρησκείες, επιστήμες, κοινωνικά και πολιτικά συστήματα τα τελευταία 6000 χρόνια κι έχει βρει τον τρόπο να διεισδύει σε κάθε μαζικό μέσο και να πείθει κι άλλο κόσμο εκτός από τις γιαγιάδες που παίρνουν τηλέφωνο στους τηλεκύβους.

Το astrology.gr, χωρίς να είναι το μόνο, έχει κάνει ίσως με τον πιο πειστικό τρόπο ένα βήμα παραπέρα: μαζί με τα ζώδια, τις προβλέψεις, την ερωτική αστρολογία, την αστρολογία των celebrities και λοιπά κλισέ, έχει μια ειδική στήλη ανάλυσης της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου στη βάση των κοσμικών κινήσεων. Ναι κυρίες και κύριοι, για την εξαθλίωση που ζούμε δεν έχουν ευθύνη μόνο οικονομικοί και πολιτικοί φορείς και τα κοινωνικά τους εκούσια ή ακούσια στηρίγματα. Ο Δίας, ο Κρόνος, ο αστερισμός του Ωρίωνα και τα άλλα παιδιά ψήνονται για διάφορα τσατσιλίκια στις πλάτες του λαού μας. Ας δούμε κάποια παραδείγματα:

1. Ο Κρόνος προοδευτικά καταργεί τις παρελάσεις στις εθνικές εορτές (και κατεβάζει τανκς)

parelasi-1024x512

ΤΟ ASTROLOGY.GR ΕΞΗΓΕΙ:  «Φέτος, με απόφαση του Υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, η διεξαγωγή της παρέλασης για την επέτειο του «ΟΧΙ» θα γίνει με τη συμμετοχή των τεθωρακισμένων αρμάτων. Από τον 5ο οίκο της Ελλάδος (24/7/1974) ο οποίος συνδέεται με τις πάσης φύσεως εορταστικές εκδηλώσεις περνάει ο Κρόνος, ο πλανήτης που συμβολίζει τις καταργήσεις, τις περικοπές και τις μειώσεις (…) οι αρνητικές όψεις του διελαύνοντος Ουρανού με τους πλανήτες του ωροσκοπίου της Ελλάδος προμηνούν ξαφνικά φοροεισπρακτικά μέτρα και γενικότερα απώλεια χρημάτων με αιφνιδιαστικό τρόπο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας που αστρολογικά εκπροσωπείται από τον Ουρανό, το Υπουργείο Οικονομικών φέρνει καταιγίδα κατασχέσεων». (link)

ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: To ότι ο πιο swag πλανήτης του ηλιακού συστήματος, με τα δαχτυλίδια κι έτσι, συμβολίζει τις καταργήσεις, τις περικοπές και τις μειώσεις.

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Ότι ο Αβραμόπουλος είναι τσίπης, γεγονός που με κάποιο τρόπο σχετίζεται με τον Ουρανό, επερχόμενους νέους φόρους και ηλεκτρονικό φακέλωμα. Όσο για τα τανκς, σιγά το έξοδο να πούμε.

2. Ο Άρης τις παίζει με το Χείρωνα και τραβιέται με τον Πλούτωνα, γι'αυτό δολοφονήθηκαν δύο Χρυσαυγίτες

mars-pluto1

 

ΤΟ ASTROLOGY.GR ΕΞΗΓΕΙ: «(…) το κακό έγινε, όπως αρχικά είχαν αφήσει αόριστα να εννοηθεί ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Χείρωνας. 

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Χείρωνα: αναβίωση ενός πολεμικού παρελθόντος, εφιάλτης από τα παλιά. Επικίνδυνα θαμμένα υλικά. Βίαια απωθημένα. Κίνδυνος σε κλειστούς χώρους, αναγκαστική εκκένωση. Ζημιές ή ατυχήματα στο σπίτι, ενδοοικογενειακή βία. «Επιδρομή» κατά των ακινήτων. Πλημμύρα, σεισμός, πυρκαγιά. Αναζωπύρωση μιας παλιάς έχθρας, βεντέτα. Απαγωγή. Κτηματικές ή περιουσιακές διαφορές. Ρατσισμός, οργή, μίσος. Εμφύλιος πόλεμος.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Σεξουαλική παρενόχληση. Αρρωστημένη ζήλεια, μοιραίο πάθος, εκρηκτικά απωθημένα. Αύξηση της εγκληματικότητας. Υπονομευτικές πρακτικές, τρομοκρατία, βομβιστικές επιθέσεις. Υποχώρηση εδάφους, λακκούβα, τρύπα. Μια αυτοκαταστροφική επιλογή. Βρωμιές που κατακλύζουν. Σμήγμα, πύον. Ραδιενεργή προσβολή». (link)

ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: Tο ότι η αντίθεση Άρη-Χείρωνα συμβολίζει κτηματικές διαφορές, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα συμβολίζει σμήγμα-πύον και όλα αυτά σύμφωνα με το συγγραφέα «αποδίδουν άριστα τα ενεργειακά αίτια και το κοσμικό κλίμα της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Ν Ηράκλειο Αττικής«.

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΌχι και πολλά, γιατί το άρθρο είναι αφιερωμένο στο να επιβεβαιώνει παλιότερες προβλέψεις του συγγραφέα. Στο τέλος μόνο μας λέει ότι ο Άρης κόβει βόλτες πολύ αργά το Φλεβάρη και γι αυτό θα παγώσει μια εικόνα γενικευμένης βίας. Πολλά ναρκωτικά.

3. Εισβολή των ΜΑΤ στην ΕΡΤ: ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΝΟΥΡΙΑΖΟΥΝΕ!!

xeiropedes-ert-570-1280x853-1170x7791-1024x512

ΤΟ ASTROLOGY.GR ΕΞΗΓΕΙ: «Η εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έγινε σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στις 4:20 τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου, παρουσία ενός απλά «επιβλέποντος» εισαγγελέα αλλά και του... Κρόνου! Γιατί αυτός ήταν που απαίτησε να επιβληθεί «ο νόμος και η τάξη», πιέζοντας τους κκ Σαμαρά και Βενιζέλο να πάρουν την σχετική απόφαση. (...) Στις 11 Νοεμβρίου κλείνει με ακρίβεια ένα «κρυφό» τ-τετράγωνο ανάμεσα στον τροπικό Άρη, τον αστρικό Ουρανό και τον αστρικό Πλούτωνα κι αυτός ο σχηματισμός αναμένεται να ξεθάψει για τα καλά το τσεκούρι του πολέμου σε μια υπόθεση όπου η έννοια της δημοκρατίας έχει ξεθωριάσει.

Επιπλέον, ακολουθεί το πέρασμα του διελαύνοντα Άρη από μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή του γενέθλιου ωροσκοπίου της ΕΙΡΤ (από την 17η ως την 21η μοίρα Παρθένου-Ιχθύων), όπου εδρεύουν πολλοί αργοί πλανήτες (Κρόνος, Χείρων, Ουρανός, Πλούτωνας) συν τον Ερμή και τον Άρη. Εκεί θα βρεθεί ο Άρης από τις 14 έως τις 24/11 κι όταν η ατμόσφαιρα είναι ήδη τεταμένη, τέτοιου είδους διελεύσεις είναι πολύ εύκολο να πυροδοτήσουν μια «μάχη μέχρις εσχάτων» με ενδεχόμενο σοβαρότατο κόστος τόσο σε έμψυχο όσο και σε άψυχο υλικό». (link)

ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: Εδώ μιλάμε για πραγματικό πανικό. Κρόνος, Ουρανός, Ήλιος, Χείρωνας, (πολιτευόμενη) Δήμητρα, Πλούτωνας, Ερμής και φυσικά Άρης απειλούν με γενικευμένη έκρηξη σε ένα άρθρο με απίστευτα apocalyptic ύφος. Ειδική μνεία στο ότι Κρόνος και Άρης φταίνε που εκκενώνονται εργαζόμενοι και περνιούνται χειροπέδες στην πόρτα.

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Ότι ετοιμάζεται κοινωνικοπολιτικός σεισμός και ότι Άρης, Ερμής και Ουρανός ετοιμάζουν αντικοινοβουλευτική εκτροπή και ανακατάληψη της ΕΡΤ. Τσαμπουκάδες όχι αστεία.

4. Η τριπλή σύνοδος Ουρανού-Άρη-Πλούτωνα τσαντίζει τον Πάνο Καμμένο

kammenos

ΤΟ ASTROLOGY.GR ΕΞΗΓΕΙ: «(…) με αφορμή την εξαγγελία του πρωθυπουργού για δωρεάν wi-fi σε όλη την Ελλάδα ο κ. Καμμένος είπε: «Είναι θλιβερό πρωθυπουργός χώρας με 2.100.000 ανέργους και 6.000 αυτοκτονίες, που στηρίζεται και στηρίζει με ασυλία το πιο διεφθαρμένο κόμμα της Ευρώπης, να τάζει στο διάγγελμά του πρόσβαση στο διαδίκτυο στο λαό του οποίου δημεύει τα σπίτια». Ο διελαύνων Άρης αυτές τις μέρες ενεργοποίησε την τριπλή σύνοδο Ουρανού, Άρη, Πλούτωνα στο ωροσκόπιό του, δείχνοντας ότι είναι έντονα εξαγριωμένος και ότι μέσα από τη στάση έντονης αποδοκιμασίας στα λόγια του Αντώνη Σαμαρά προτάσσει ότι είναι καλύτερα κάποιος να αντιδρά παρά να σιωπά». (link)

ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ:  Η εκπληκτική αποκάλυψη ότι τελικά αυτό που μας ψεκάζουνε κι εμάς και τον κ. Καμμένο είναι τελικά αστρική σκόνη.

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Έρχονται απολύσεις σε ΔΕΚΟ, αποκρατικοποιήσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, ενώ ταυτόχρονα ορίζεται σαφώς πως «σκοτεινές δυνάμεις πράττουν σκοτεινές ενέργειες». Αυτό μάλιστα, είναι ένα άρθρο κομμένο και ραμμένο στα δεδομένα του μέσου ψηφοφόρου των ΑΝΕΛ.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν με αντίστοιχη σαφήνεια με αυτήν της σχέσης κτηματομεσιτικών και σμήγματος με τη Χρυσή Αυγή ότι το astrology.gr καλύπτει μάχιμα ένα πραγματικό κενό στο πεδίο της κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης. Ως Luben θεωρήσαμε απαραίτητο το να συμβάλλουμε στην όλη υπόθεση, όταν διαπιστώσαμε ότι λείπει ένα άρθρο σε σχέση με την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής (πόσο μάλλον τώρα που η Λουγία έχει ξεμείνει από ζώδια). Επιστρατεύοντας το κληρονομικό χάρισμα που παρέμενε σε καταστολή όσο καταπιανόμασταν με viral videos, μπάλα, διαδικτυακά κόμικ και λοιπές ραντομιές προτείνουμε στο astrology.gr το παρακάτω άρθρο.

Απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: η αστρολογική σκοπιά

βουλή

Όχι» στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ με 153 βουλευτές κατά, 124 υπέρ και 17 παρών ήταν το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή την Κυριακή. Όπως είχαμε έγκαιρα προβλέψει, οδιελαύνων Δίας αποτελεί ισχυρό σύμμαχο του κ. Τσίπρα ενώ το αντικυβερνητικό τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό είχαν ισχυρή επίδραση στην εμφάνιση του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, κάνοντάς τον να μοιάζει κατά τις ομιλίες του με ΟΝΝΕΔίτη σε φοιτητικό αμφιθέατρο την εποχή Σημίτη. Η διπλή σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στον Υδροχόο ήταν προφανές ότι θα οδηγούσε σε πολιτικές και προσωπικές εντάσεις, ενώ η αντίθεση Διδύμων-Δία δε θα μπορούσε παρά να προκαλέσει υπαρξιστική κρίση στους δρώντες παράγοντες, όπως η σχιζοειδής ταύτιση του κ.Τσίπρα με τον Κλιντ Ήστγουντ και η από συνήθειο λανθασμένη εκφορά περί άρνησης του ΚΚΕ να ψηφίσει, που εν συνεχεία διορθώθηκε. Παρών ψήφισε η ΔΗΜΑΡ, συνεπής στην γραμμή πολιτικού seppuku που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες, όπως άλλωστε ορίζει και η σχέση του γενέθλιου Ήλιου του κ. Κουβέλη με τον διελαύνοντα Πλούτωνα στην 3η μοίρα του Καρκίνου, τη μοίρα του ορθολογικού κεντρισμού. Σύμφωνα με τη σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού, τα δύο άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι παντελώς ανάξια αναφοράς στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Εντύπωση θα προκαλέσει στους αστρολογικά αδαείς η επιλογή της κ. Τζάκρη να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής. Μην ψαρώνετε: η Αφροδίτη στον Αιγώκερο αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη του ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αστρολογικά προκαθορισμένη από τότε που η σελήνη ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 5ο Οίκο, που προφανώς σημαίνει κάποια επικείμενη κάθοδο με άλλο εκλογικό σχηματισμό στο ν. Πέλλας. Άλλωστε η φάση της Σελήνης τις τελευταίες τρεις μέρες έρχεται σε ευθυγράμμιση με τις κινήσεις Κρόνου-Πλούτωνα, που επιφέρει και μετεωρολογικά φαινόμενα παλλιροιών, άρα λογικό τα ποντίκια να συνεχίζουν να εγκαταλείπουν το πλοίο. Το τετράγωνο Δία-Ερμή σε τριγωνικό ραντάρ που έρχεται στις 19/11 θα φέρει άρση της σταθεροποίησης της κυβέρνησης γιατί σκοτεινά κέντρα εξουσίας θα καθοδηγήσουν τη βίαιη εμφάνιση των εμφυλιοπολεμικών εσωτερικών δυνάμεων που αναδύθηκαν στα επεισόδια και τις δολοφονίες του τελευταίου καιρού και τέλοσπάντων διάφορα τέτοια ψαγμένα γιατί η αστρολογία προυποθέτει και βαθιά γνώση τόσο της πολιτικής όσο και του μυστικισμού.

ΥΓ. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, κάποιοι έχουν προβλέψει ότι η πτώση του καπιταλισμού είναι κοσμική νομοτέλεια.

Πηγή: luben.tv