Εγκλωβισμένος στο I.X. του, πέθανε γράφοντας γράμματα στην οικογένεια του

30.10.2013
Εγκλωβισμένος στο I.X. του, πέθανε γράφοντας γράμματα στην οικογένεια του

54χρονος πατέρας από το Κάνσας πέρασε εγκλωβισμένος στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο του τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, γράφοντας αποχαιρετιστήρια γράμματα στην οικογένεια του.  

Ο 54χρονος David Welch που ήταν αγνοούμενος από τις αρχές Σεπτεμβρίου, παρέμενε εγκλωβισμένος σε χαράδρα στη Γιούτα, χωρίς καν να μπορεί να βγει από το αυτοκίνητο του.  

Οι αρχές εικάζουν ότι ο 54χρονος αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να παγιδευτεί στο όχημα του. Επέζησε αρκετές ημέρες γράφοντας γράμματα.  

Τελικά το άψυχο σώμα του εντόπισε, σύμφωνα με την «Daily Mail», άνδρας που έκανε οτοστόπ.  

Ο Welch είχε φύγει από το σπίτι του στις 2 Σεπτεμβρίου, χωρίς να πει πού πάει και βρέθηκε τώρα νεκρός, 800 μίλια μακριά σε ένα απομακρυσμένο μέρος στη Γιούτα.

Η οικογένεια του τον αναζητούσε όλο αυτό τον καιρό και μάλιστα είχε δημιουργήσει σελίδα στο ίντερνετ, όπου είχε αναρτήσει μήνυμα, ρπςο τον εξαφανισμένο 54χρονο:  

"Αγαπητέ Dave, πάνε 7 βδομάδες που έφυγες. Η γυναίκα σου, τα παιδιά και τα εγγόνια σου, σου λένε ότι μας λείπεις πολύ. Οι φίλοι σου ανησυχούν για την υγεία σου και θέλουν να σε βοηθήσουν. Καθώς καθόμαστε στο σπίτι απόψε, τα δάκρυα αναβλύζουν και οι καρδιές μας πονούν. Αναρωτιόμαστε, πού να βρίσκεσαι. Προσευχόμαστε να δεις το μήνυμα και να έρθεις σπίτι. Σε αγαπάμε". 

Πηγή: lifo.gr