5 βίντεο που μας εμπνέουν (video)

01.04.2014
5 βίντεο που μας εμπνέουν (video)

Ας το παραδεχτούμε: οι περισσότεροι δεν αισθανόμαστε ότι κάνουμε πάντα στη ζωή μας αυτό που επιθυμούμε και αυτό για το οποίο είμαστε πλασμένοι. Πολλές φορές νιώθουμε ότι είναι δύσκολο να πετύχουμε τους στόχους μας και να ολοκληρώσουμε τα όνειρά μας: εδώ είναι που χρειαζόμαστε κάποιον να μας εμπνεύσει.

Μερικές φορές, έχουμε ανάγκη μια μικρή παρακίνηση για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε ή μια υπενθύμιση ότι η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή. Εκεί ακριβώς αποσκοπούν και τα παρακάτω πέντε βίντεο που ίσως σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία...

1. Why Do We Fall

Τι μας διδάσκει: Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει για ένα λεπτό, μια ώρα, μια ημέρα, ή ακόμη και ένα έτος. Αλλά τελικά θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Αν όμως τα παρατήσετε, η κατάσταση αυτή θα διαρκέσει για πάντα.

2. The Definition Of A Champion

Τι μας διδάσκει: Κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και τότε είναι πιθανό να αποτύχετε προσωρινά. Δεν είναι κακό αυτό, αφού η πραγματική αποτυχία είναι η αποφυγή της πρόκλησης.

3. One Of The best

Τι μας διδάσκει: Πρέπει πρώτα να πέσεις κάτω για να μπορέσεις να σηκωθείς. Αν δεν βιώσεις την αποτυχία, τότε δεν έχεις στην ουσία ζήσει πραγματικά τη ζωή σου.

4. Chase Your Dream

Τι μας διδάσκει: Το μεγαλείο της ζωής δεν είναι ένα υπέροχο, απόκρυφο και φευγαλέο γνώρισμα που αφορά μόνο λίγους εκλεκτούς σε αυτόν τον κόσμο. Απεναντίας είναι κάτι που πραγματικά υπάρχει σε όλους μας.

5. Rise And Shine

Τι μας διδάσκει: Όλοι μας βρισκόμαστε διαρκώς σε μια μάχη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούμε να δούμε, μπορούμε όμως να αισθανθούμε τις συνέπειες που έχει η πολεμική του. Ξέρετε ποίος είναι αυτός; Ο ίδιος μας ο εαυτός! Οι φόβοι, οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες μας συχνά στέκονται μπροστά μας σαν ένα εκτελεστικό απόσπασμα έτοιμο να μας πυροβολήσει.

 

Πηγή: pathfinder.gr