Οι ψόφοι, οι κάφροι, ο Θ. Πλευρης και οι νεοδημοκράτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς μαθαίνω η υγεία του κυρίου Πλεύρη σιγά σιγά αποκαθίσταται και έτσι ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστεί σαν πολιτικός αντίπαλος πάλι, με πολιτικούς ορους και επιχειρήματα και όχι με αλητείες και καφρίλες τύπου: "ψόφοι" κ.α,

αλλά μαζί με αυτόν ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε όλη την παλιανθρωπιά της δεξιάς και κρυφοδεξιάς ελίτ του διαδικτύου.

Να τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα λοιπόν:

Όσοι εύχονται ψόφους και άλλες ομορφιές, την στιγμή που ακόμα και ένας πολιτικός τους αντίπαλος δίνει μάχη για την ζωή του είναι θρασύδειλοι κάφροι και αλήτες, χωρίς ναι μεν αλλά και κλείνει εδώ αυτό.

Αυτό όμως που κανένας δεν είπε, ίσως γιατί δεν ήξερε να το εκφράσει κάτω από τον φόβο να παρεξηγηθεί είναι ότι, οι περισσότεροι είδαμε στο διαδίκτυο σχεδόν όλους τους νεοδημοκράτες, αλλά ακόμα και πολλούς "φιλελεύθερους", που φημίζονται για το πνεύμα τους και την υποτιθέμενη ποιότητά τους σαν άνθρωποι, όχι απλά να καταδικάζουν τους ψόφους και να εύχονται ταχεία ανάρρωση, αλλά να παίρνουν την ευκαιρία και να προσπαθούν να ξεπλύνουν το ιστορικό ενός παλιανθρώπου. Ενός ακροδεξιού πολιτικού, που έχει δηλώσει ότι η λύση του μεταναστευτικού είναι να έχουμε νεκρούς, που είναι υπέρ του να πνίγουμε τους μετανάστες και όπως καταλαβαίνετε αδιάκριτα, γιατί όταν βουλιάζεις μια βάρκα, δεν μπορείς να πεις τα μωρά θα ζήσουν και θα πεθάνουν οι ενήλικες, όχι ότι για τους ενήλικες αλλάζει κάτι, αλλά το λέω για να αναδείξω περισσότερο την παλιανθρωπιά του.

Αυτός που όχι μόνο ανέχεται τέτοιες δηλώσεις, αλλά προσπαθεί και να τις ξεπλύνει λέγοντας μας πόσο γλυκό και καλό παιδί είναι ο συγκεκριμένος ακροδεξιός παλιάνθρωπος, αυτός που δεν ενοχλείται από τέτοιες εμετικές ακραίες δηλώσεις, είναι 100% σίγουρο ότι δεν έχει ευαισθησίες. Γιατί είναι άλλο να καταδικάζουμε τους ψόφους και ανάλογες ακρότητες και να ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ότι καλύτερο για την υγεία του και είναι άλλο οι ύμνοι για τον χαρακτήρα και την ποιότητα ενός τέτοιου παλιανθρώπου.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τυχαία τρίτο κόμμα και η αιτία για αυτό είναι η ανοχή στις ακροδεξιές απόψεις που έχει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, ειδικότερα από τον συντηρητικό χώρο. Τον χώρο που όταν ήταν κυβέρνηση δεν έβλεπε τα τάγματα εφόδου σε κάθε γειτονιά, τον χώρο που όταν ήταν κυβέρνηση ο υπουργός δημόσιας τάξης έκρυβε 33 δικογραφίες στα συρτάρια του κατά του νεοναζιστικού μορφώματος και ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης, όπως αποδείχθηκε ήταν κολλητάρι τους και για αυτό τον παραίτησαν, όταν βγήκαν όλα στην φόρα.

Όλοι αυτοί που έκαναν ότι δεν έβλεπαν όλα τα παραπανω που περιγράφω, ήταν και οι ίδιοι που τώρα άδραξαν την ευκαιρία με τις ακρότητες (βλέπε ψόφους) όπως είπαμε παραπάνω κάποιων θρασύδειλων κάφρων και προσπάθησαν να κάνουν την αγιογραφία του ακροδεξιού κυρίου Πλεύρη.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο κύριος Πλεύρης - που καλά να είναι ο άνθρωπος για να συνεχίσουμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι - δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ακροδεξιός παλιάνθρωπος. Το ίδιο είναι και όσοι προσπαθούν να τον ξεπλύνουν και όσο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάνε στους κόλπους τους πολιτικούς που έχουν κάνει τέτοιες ακραίες απάνθρωπες εμετικές δηλώσεις, θα ταυτίζονται με την ακροδεξιά, είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει.

Facebook profile: Ο Κλόουν

Το The Clown χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

Πατήστε "Συμφωνώ" για να μην εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.