Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 23:23

Οι γονείς δεν ζουν στη La La Land

Γύρισα Παρασκευή από τη βραδινή του «La La Land» στο Embassy. Mε μια διάθεση αέρινη - ποτέ μου άλλωστε δεν έκρυψα την έφεσή μου στην technicolor μακαριότητα του χολιγουντιανού μιούζικαλ.

Ξύπνησα το πρωί του Σαββάτου με την ίδια διάθεση· σχεδόν ήθελα να χορέψω πάνω στους καναπέδες.

Το σπίτι μοσχομύριζε φρέσκο καφέ και post-Christmas οικογενειακή θαλπωρή - αυτή την πιο συμπαγή που αποκτάς μέσα από λίγες παραπάνω ποιοτικές ώρες μαζί, παίζοντας επιτραπέζια και ρουφώντας ζεστή σοκολάτα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

Φτάνει πια με τον κυνισμό, τον σκεπτικισμό και τις σαχλαμάρας, τελικά αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας είναι περισσότερη μουσική. Αν αναγνωρίσουμε τα αστέρια και το άπειρο που βρίσκεται πάνω μας. Με τον τρόπο αυτό η ζωή μπορεί να μοιάζει μέχρι και μαγική.

Για την αγάπη και τον έρωτα: Είναι καλό να αγαπάς πολλά πράγματα, γιατί εκεί βρίσκεται η πραγματική δύναμη. Όποιος αγαπά πολύ, κάνει πολλά, μπορεί να καταφέρει πολλά και κάθε τι που γίνεται στην αγάπη γίνεται πολύ καλά.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις

– Αν ο άνθρωπος, σαν άνθρωπος, φέρνει μέσα του τη δυστυχία, ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων έχουν μεγαλύτερη προδιάθεση σ’ αυτήν. Ακόμα και ορισμένες εθνότητες. Ανάμεσα σ’ αυτές, σίγουρα, οι έλληνες. Οι νεοέλληνες.

 – Αν δηλαδή το να είσαι άνθρωπος σημαίνει ήδη τη βεβαιότητα ενός ποσού δυστυχίας – το να είσαι έλληνας, προοιωνίζει μια μεγαλύτερη δόση.

 – Ένας έλληνας κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει το άνοιγμα ανάμεσα επιθυμία και πραγματικότητα.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 16:11

Γυναίκα γίνεσαι

Αν η μητέρα σας είχε υιοθετήσει ένα αδύναμο ρόλο ως γυναίκα, σας είναι πιο οικείο να ταυτίζεστε με την αδυναμία.

Μια γυναίκα χρειάζεται να είναι δυναμική με τρόπους αρμονικούς στο φύλο της. Χρειάζεται να διεκδικεί τα όνειρα και τους στόχους της με επιμονή και υπομονή, να τα υλοποιεί με πίστη και αφοσίωση και να χαίρεται με το ταξίδι όπως και με το αποτέλεσμα, χωρίς έλεγχο και χωρίς εξαρτήσεις.

Κατηγορία Αναδημοσιεύσεις